Привет,загубих и второто дистанционно за алармата, а ми изтича застраховката, и трябва да измисля нещо. Има ли начин да си направи ново дистанционно? Долу на снимката е гаранционната карта, от където е виден и модела. Слагана е 2006 година, в нета не мога да намеря нищо за нея. Благодаря предварително.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аларма с изгубени дистанционни - мога ли да я подкарам?
Collapse
X
-
Всяко по голямо ключарско ателие или сервиз за аларми прави дубликати на дистанционите.Не знам само дали без каквото и да било дистанционно могат да ти направят ново.Моето се опитаха да го сканират на някаква машинка ,но така и не го засякоха с нея.Май ще ти излезе по изгодно да смениш цялата аларма.
Коментар
-
Всяка аларма би трябвало да може да се подкара без дистанционно, стига да знаеш къде е бутончето за влизане в авариен режим. В упътването това трябва да е описано. След това можеш да си обучиш други дистанционни, което пак би трябвало да е описано в ръководството. Ако обаче го нямаш ръководството, тогава се обърни към фирма за автоаларми да ти реши проблема.Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Алармата е пройзведена от фирма BSM те ще ти помогнат най-добре.Офис: София 1784, Цариградско шосе 137Тел: +359 2 974 30 34+359 2 974 43 40Факс: +359 2 974 43 42GSM: +359 888 253 448+359 899 176 734E-mail: bsmltd@techno-link.com
Коментар
-
Forsaken написа:Всяка аларма би трябвало да може да се подкара без дистанционно, стига да знаеш къде е бутончето за влизане в авариен режим...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар