Дадох на габарати и после се опитах да запаля, ама ключа се завърта и нито иска да даде на контакт, нито да запали.......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Купе, заяде ключа
Collapse
X
-
Завърта напред или остана на положение габарити.Ако е на габарити , честито . Много ти е бил износен ключа и за това е станало така . Не казавай само че никога не е заяждал и се е въртял нормално (щото поне 100 са ми минали през ръцете).Понеже назад по рядко или по точно никога не се връща и там леглото е чисто ново.вариантът : Отиваш при кадърен ключар и ти реже ключ в плюс ( по висок ) и се надяваш да стане .Или играеш нагоре надолу с ключа докато отхапе ( което ме съмнява).Ако ли не : Разглобяване на ключалка и изработка по нея на перфектен ключ ( пак при кадърен ключар)
-
Ами моят вариянт беше друг: Извадих всичко защото вътре в самия механизъм се беше заклещило едно палче и няма отклещване, а пък в моят град няма много добри ключари и оставих само патронника и ключа. И сега като съм извадил клеймореда стига ключа да е вътре заради кода си пали с ключа на клеймореда, сега си поръчах бутони за даване на контакт и за стартер и така ще го оставям...Иначе колата съм я купил преди 2 дена и съм още нов в бранша на "Фиат"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар