Първо да уточня,тая търсачка за кой път нищо не намерих свястно с нея...Прерових една камара теми,които ми изкара и нищо. Затова ето проблема ми:Днес се качвам,отключвам си,паля и заминавам...после си слизам и заключвам...дотук всичко ОК и следващото отключване(след 5-6 мин,изключавам някой да е опитвал за това време да разбива ключалката) не се отключва...ключа се върти ,но нищо не става...вадя го и гледам декоративната плаастинка ,която служи да не влизат боклуци я няма. Пробвах от другата врата,отключи се централното,значи проблема е с ключалката на шофьорската. Предполагам,че при вкарването на ключа тая пластинка декоративната се е навряла навътре и сега пречи...някой има ли идея какво да правя. Най-вероятно ще се отваря ключалката,но трябва ли да свалям корите или се маха по друг начин? И изобщо тоя проблем имаа ли оправяне или ще трябва да сменям ключалката-вариант който не ме кефи никак. И ако няма начин да се справя сам,към кого да се обърна,към автомонтьор или ключар да търся?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с ключалката на шоф. врата
Collapse
X
-
кола
Свалянш кората после самата ключалка с дъжката и възтановяваш прозорчето дори и без него трябва да си работи опитай се да вкараш нещо като луфтомерАко никой не е бърникал с отверка трябва да се оправинещо такова само че ти работиш само по патрона http://storage.fiat-bg.org/Books/Bra...ana_Drujki.pdf
Реклама
Collapse
Коментар