Четох че е хубаво да има червен мастер ключ,е имам го но на него има закачени две листчета с номера.Някой може ли да сподели какво значат? Дали това са номерата на ключовете? Нямам карта с кодове но от прочетеното до тук мисля че не е от значение при положение че имам червения ключ. Ето и снимка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за ключове и номера?
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:За дизела няма значение кво имаш все не върши много работа Ама не е хубаво да се кара с червен ключ.тези № са евентуално за нарезите ама ти си го имаш днес имаше един колега и така както си кара с червен сега пали като извади - или + за малко и тогава пали понякога04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Да използвам готовата тем да не правя нова.Та значи аз карам само с червения ключ защото баща ми изгуби синя малко след като взехме колата.Та въпросът ми е ако си направя копъе на ключа но без чип ще има ли проблем,защото 20-30лв(поне преди време струваше чипа) не ми се дават.И до какви поражения може да се стигне,ако се кара само с червен ключ(ако има такива).Още нещо,свети ми лампата code от време на време,каква би могла да е причината и не мие правила проблем за палене свързан с ключа просто си свети понякога.И аджаба за какво е това копче под шофьорската седалка на пода?Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
m0tion написа:За тва копче под седалката бях правил тема и аз .. Оказа се че при сблъсък в колата ти тока бива спрян ..И ако си невредим както и колата и искаш да потеглиш тока се пуска с натискането на този бутон под седалкатаFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Така сега имам още 1 въпрос свързан с алармата но ще питам в тази тема за да не пускъм друга. Значи оригиналната аларма я имам но нямам ключета за нея и сигурно е изключена. На ключовете имам бутони но към тях е само централното. Въпроса ми е дали може да се направи пак да работи и как и дали ще е към ключовете или трябва друго дистанционноFiat Bravo GT 1.9 JTD 105hp
Коментар
-
Когато купих колата единия ключ нямаше батерия. Бях чел в една тема(до колкото си спомням) че смяната на батериите трябва да става бързо. Въпроса ми е ако започна да ползвам и другия ключ дали няма имото да направи проблем в случай че ннеможе да распознае ключа. Ако стане така дали ще може да го обуча на ново? А относно алармата май ще се ходи при алармаджияFiat Bravo GT 1.9 JTD 105hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар