Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за ключове и номера?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за ключове и номера?

Четох че е хубаво да има червен мастер ключ,е имам го но на него има закачени две листчета с номера.Някой може ли да сподели какво значат? Дали това са номерата на ключовете? Нямам карта с кодове но от прочетеното до тук мисля че не е от значение при положение че имам червения ключ. Ето и снимка
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo GT 1.9 JTD 105hp

кола

За дизела няма значение кво имаш все не върши много работа Ама не е хубаво да се кара с червен ключ.тези № са евентуално за нарезите ама ти си го имаш днес имаше един колега и така както си кара с червен сега пали като извади - или + за малко и тогава пали понякога
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

да не е кода на радиото

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
        За дизела няма значение кво имаш все не върши много работа Ама не е хубаво да се кара с червен ключ.тези № са евентуално за нарезите ама ти си го имаш днес имаше един колега и така както си кара с червен сега пали като извади - или + за малко и тогава пали понякога
        Тези номера за за приемника на централното!!!Синият ти ключ би трябвало да има бутоз за отключване на вратите.
        04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Да и двата сини имат бутони. Даже под капака видях и оригиналната аларма но явно е изключена а нямам ключета за нея.

Коментар

David-Off написа:
            Да и двата сини имат бутони. Даже под капака видях и оригиналната аларма но явно е изключена а нямам ключета за нея.
            Би трябвало с две малки отверки да завъртиш ключето.

Коментар

Да използвам готовата тем да не правя нова.Та значи аз карам само с червения ключ защото баща ми изгуби синя малко след като взехме колата.Та въпросът ми е ако си направя копъе на ключа но без чип ще има ли проблем,защото 20-30лв(поне преди време струваше чипа) не ми се дават.И до какви поражения може да се стигне,ако се кара само с червен ключ(ако има такива).Още нещо,свети ми лампата code от време на време,каква би могла да е причината и не мие правила проблем за палене свързан с ключа просто си свети понякога.И аджаба за какво е това копче под шофьорската седалка на пода?
              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

За тва копче под седалката бях правил тема и аз .. Оказа се че при сблъсък в колата ти тока бива спрян ..И ако си невредим както и колата и искаш да потеглиш тока се пуска с натискането на този бутон под седалката

Коментар

m0tion написа:
                  За тва копче под седалката бях правил тема и аз .. Оказа се че при сблъсък в колата ти тока бива спрян ..И ако си невредим както и колата и искаш да потеглиш тока се пуска с натискането на този бутон под седалката
                  Хитро измислено.Демек да не се взриви горивото от искара ако даде на късо.Само че при дизела малко трудно,защото на него му трябва температура за до гори,а с искра шанс никакъв няма.Аз си мислех че е нещо за рестартиране на компютъра или против кражба,натискаш копчето и няма палене(освен ако джамбазина не е наясно).
                  Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                  Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                  ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Ей тези кодове колко са важни в някои случаи :D При мен ако ги имах щях да си подкарам иначе работещата фабричната аларма отново
                    Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                    Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                    Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Така сега имам още 1 въпрос свързан с алармата но ще питам в тази тема за да не пускъм друга. Значи оригиналната аларма я имам но нямам ключета за нея и сигурно е изключена. На ключовете имам бутони но към тях е само централното. Въпроса ми е дали може да се направи пак да работи и как и дали ще е към ключовете или трябва друго дистанционно

Коментар

кола

David-Off Ако ключа работи- централното може към него да се свърже и алармата Но ако има вече допълнителна карай си е така
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Централното на колата си работи от бутона на ключа но колата няма друга аларма освен неината която вероятно е изключена

Коментар

David-Off написа:
                            Централното на колата си работи от бутона на ключа но колата няма друга аларма освен неината която вероятно е изключена
                            Опитай да дадеш на късо жиците на ключето.

Коментар

Когато купих колата единия ключ нямаше батерия. Бях чел в една тема(до колкото си спомням) че смяната на батериите трябва да става бързо. Въпроса ми е ако започна да ползвам и другия ключ дали няма имото да направи проблем в случай че ннеможе да распознае ключа. Ако стане така дали ще може да го обуча на ново? А относно алармата май ще се ходи при алармаджия

Коментар

Working...
                              X