M5kov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си отворя колата - заключена е с ключовете вътре
Collapse
X
-
Малко Off... обаче тая тема ми звучи като "Как да отворя коя да е кола ако си харесам нещо вътре". Ако някой безработен или уволнен и няма пари за едно кафе просто трябва да се разходи по авто форумите и да прочете подобни теми внимателно и е готов квалифициран "ключар". Все пак има теми за които е от полза на всички да не се обсъждат публично. Ако някой има проблем да пита и отговорите - на лични.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
кола
Да вярно че точно за това не трябва да се пише публично а на лични на този който има проблем САМО Като даваха преди по БТВ и им писах що дават кое как става не можаха да ми отговорят .Бях готов да ида да се разправяме . Можеше да говорят общи неща ама не и да се обеснява подробно и да се показва дори трябва а се забранят в интернет да се показват подобни неща ама тук няма закони за/ нищо /.Та и ключари си правеха реклама дори.
Коментар
-
И аз днес си заключих колата с ключовете вътре.Влязох запалих,включих фаровете и си викам айде сега излизам да чистя.Слязох,отворих задните две врати и като се опитах да отворя предната пасажерска врата стана интересно,щом дръпнах дръжката,вместо да се отвори щракна централното и заключи всички врати.Аз си мисля,че нещо е замръзнало по вратата в някакво междинно положение и вместо да се отвори се заключи,но може и да не е така.Всичко това стана в 6 часа и до 9 часа докато намеря ключар си бръмча на място.Иначе момчето се справи за минута,две с отключването,подпъхна между вратата и купето едно надуваемо като възглавничка,наду го с въздух за да се поотвори вратата и с една примка издърпа закопчалката на вратата.Утре ще си вадя втори ключ,че така не е работа.Fiat Marea 1.8 16v HLX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI
Коментар
-
campain написа:И аз днес си заключих колата с ключовете вътре.Влязох запалих,включих фаровете и си викам айде сега излизам да чистя.Слязох,отворих задните две врати и като се опитах да отворя предната пасажерска врата стана интересно,щом дръпнах дръжката,вместо да се отвори щракна централното и заключи всички врати.Аз си мисля,че нещо е замръзнало по вратата в някакво междинно положение и вместо да се отвори се заключи,но може и да не е така.Всичко това стана в 6 часа и до 9 часа докато намеря ключар си бръмча на място.Иначе момчето се справи за минута,две с отключването,подпъхна между вратата и купето едно надуваемо като възглавничка,наду го с въздух за да се поотвори вратата и с една примка издърпа закопчалката на вратата.Утре ще си вадя втори ключ,че така не е работа.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:За това трябва да бравите да са почистени и смазани ако са стари да не замръзват ако имате аларма да знаете дали заключва след 10 секунди И наи вече нправете един ключ резерва поне за вратите04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Сега за да нямате подобни проблеми/ важи само за хората с нефабрични аларми/ще ви дам един съвет, почиствайте редовно палците на вратите който отчитат отворена ли е вратата. Много често се случва палеца да не контактува от замърсяване и да не подаде инфо че вратата е отворена и алармата да се включи отново след определен период.Ключаря хубаво ми напомни за едно БМВ, беше стояло 8 месеца в гараж и му беше паднала АБ но колата е пълна капсула когато е заключена/ няма ключалки, има много хубава кора от долу по двигателя за да подадеш ток на стартера/ няма отключване - е там вече собственика в яда си трясна стъклото с един камък преди да успеем да го спрем и отвори колата, обаче после няма палене докато не я закачиха на някакъв комп.А който е разглобявал кората на вратата няма начин дане се сети как да я отвори.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Най-после успях и аз да си заключа колата. Отворих багажника с ключа (вратите са си заключени), за да си оставя раницата, но неусетно съм сложил в джоба й въпросния ключ и хубаво треснах багажника. После тръгвам към шофьорската врата и посягам към ключалката, но без ключ Утре ще си получа резервния ключ, но все пак номера с реното от клипа става ли на Браво?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар