snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си отворя колата - заключена е с ключовете вътре
Collapse
X
-
-
Immortal написа:snake написа:Аз съм имал два опела и два фиата с централно заключване. На нито една от тези коли не става по този начин. Както казах, централното се задействаше само, ако всички врати са затворени. И това ми се вижда съвсем логично. И с алармата да се опитам да я заключа при отворена врата, издава някакъв гаден сигнал, ключалките падат за секунда надолу и сами се вдигат. Но явно всяко централно си има собствено мнение по въпроса.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Аз лично съм заключвал ключовете в на чичо ми Астрата (G) ,която е с фабрично централно.Цялата врътка стана,докато му минавах прозорците от вътре с вестник и на всяка врата натисках палчето,че да не ми пречи.И така докато не хлопнах и последната врата и греда... Сега не мога да си спомня,как така съм натиснал палчето на шофьорската врата,но последната врата която затворих беше задна.. Утре ще взема да го пробвам пак тоя номер,но тоя път с ключовете в ръка...Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Когато загубих ключовете от Пунтото, заедно с дистанционното за алармата, което, естествено бе само едно, викнах професионален ключар. Обясних му по телефона какъв е проблема, марката и модела на колата, както и адреса. Мога да ви кажа, че човека отключи колата за около 30сек. За услугата ми поиска 20лв. Напълно заслужени, според мен. По късно по патрона ми изработи комплект ключове, но това вече е друга тема.
Коментар
-
И аз моята съм я заключвал работеща! Зимата, централното беше позамръзнало и като отворих с доста зор шофьорската врата запалих колата и излязох да чистя снега и вратата се заключи след мен"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
m0tion написа:За услугата ми поиска 20лв.kluchar написа:То в Благоевград цените са или ниски или високи средно положение няма.При положение че има 2 ма ключари.
Коментар
-
plamenHART написа:Виж това...аз съм отключвал с пластмасов чембер/лента с която стягат кашони/...Успех!http://www.vbox7.com/play:2803ed9eВойната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
сега да споделя и аз как се заключват ключове на пунто МК2 вътрезаключена колаотваряш багажника с ключа оставя покупките и ключа в багажника и затваряш багажника ииии греда ти си отвън а ключа е в багажника и звъниш на приятел да ти донесе резервното дистанционно абе направо голем смех обикаля ми аз колата пред магазина и Куките доидоха и им обяснявам 20 мин. че не искам да крадна колата а е моя (чантичката с документите е в багажника)Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
u_bo написа:как да си заключим Браво-то сами :- сваля се шофьорския прозорец-колата се запалва- слизате и отвън през прозореца заключвате вратата - централното ще заключи и другата- натискате бутона за вдигане на стъклото - ако модела ви е с автоматичното вдигане -> стъклото ще се вдигне догоре и ГОТОВОработеща, заключена кола без никой в нея
Коментар
-
Аз наскоро на паркинга на голяма верига супермаркети си отворих багажника да си сложа покупките и забравих ключовете на кората отзад и затворих багажника :D Колата е "Браво".Стана ми весело Събраха се зяпачи нали съм жена да ми гледат "сеира".Обадих се на познат и ми обясни,че бравите на фиат били някакъв си модел,който не можел с тел покрай стъклото да се отворят.Опитах се да напъна стъклото и то взе, че поддаде около 0,5-1 см.и с тел от СО направихме примка закачихме ръчката за багажника и така го отворихме.Тази тел е вече винаги в чантата ми :D :D :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар