Колеги карам едно браво и снощи го заключих с ключовете вътре (( ... Много ми мъка Сецах предния капах да го отворя ама не подава, исках да махна клемата на акумулатора и да заблудя централното и да си я отворя ама капака не мръдва. Дайте съвет какво да направя. На ключар за нищо на света не отивам защото тоя дето ги прави при нас съм го бил един път и не искам да се занимавам повече !!! ((
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си отворя колата - заключена е с ключовете вътре
Collapse
X
-
Виж това...аз съм отключвал с пластмасов чембер/лента с която стягат кашони/...Успех!http://www.vbox7.com/play:2803ed9eMAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
-
Нямаш особен избор от възможности.Или ключар (друг, дето да не си го бил), или жертваш някое стъкло... Да разбираме, че нямаш втори ключ...Ако имаш някой приятел, който лесно отваря коли, можеш да го помолиш...Друг вариант не се сещам.Аз веднъж си бях заключил ключовете вътре в Ситроена, и си го отворих сам с много лашкане на едно от задните стъкла - силно и рязко натискане надолу - всяко лашкане сваляше с по около милиметър стъклото надолу, и след около 5 минути успях да си пъхна ръката и да отключа. Но задните ми стъкла там не бяха електрически...А на Бравото пък хич не се отварят...То аз много акъли давам, ама нали и аз още не съм си направил резервен ключ... Ще ям хурката и аз някой път... Успех!
Коментар
-
Очевидно нямаш резервни ключове (направи си за в 6ъдеще един, 6ез чип, колкото да може да си отключваш колата).А в случая най-евтино май ще е да си счупиш стъклото, предно странично стъкло ще ти е 10-20лв.,а ако счупиш страничното задно - 5-10лв. При всички случаи ключар няма да вземе по-малко от 50лв.Е, после имаш чистене и монтаж, ама поне няма да скучаеш.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Вземаш една дълга стоманена тел и опитай да я вкараш между рамката на вратата и уплътнението.Края го извиваш на кука и се опитай да хванеш дръжката от вътрешната страна и да я дръпнеш за да ти отключи вратата.Другия вариант е със същата тел - между стъйкото и вратата - срещу пъпката за отключване да бръкнеш, ама 2 пръста по напред и да се опиташ да я натиснеш отдолу или поне телта която е вдига...Чупенето е лесно, ама не бързай.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
има още един начин- направи дупчица точно под патрона на дръжката, просто изкриви ламарината да се подвие навътре, за да м ожеш да я оправиш после. Оттам бъркаш с една отверка и те минават лостчетата на палеца за заключване- отваяш си и това е. Моята така е разбивана в ИТ...много е елегантно.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Взимаш тел,която не се угъва лесно и я правиш от едната страна на кукучка с остър връх.И бъркаш с нея през уплътнението на вратата(ще я понапънеш малко) и започваш да си играеш да вдигнеш палчето с нея.Поне така отворихме една от наще коли преди няколко месеца,след като заключих на ключовете вътре...В краен вариант,чупиш заден джам и действаш.Такива прозорчета има по 5-10 лв.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Сваля се уплътнението на стъклото от външната страна. През получената пролука вкарваш изкривено парче твърда тел, с която вдигаш палеца на вратата.Това го направи ключар пред мен, след като се оказах в подобна на твоята ситуацияAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Re: Имам проблем колеги (((
Румен_Хинчев написа:Дали е регистриран току-що колегата или е ,, ФИАТ - идол ’’ , няма значение . Затова е този форум - да си поставяш въпросите и да ти помагат .Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Имам проблем колеги (((
pakumba написа:едва ли някой, който иска да краде коли ще пуска теми във форума, за да се учи как. това е занаят, който се учи от 6-7 годишни започватFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар