Колеги, някаква идея каква може да е причината аварийните светлини да светят постоянно?Става дума за Punto Mk2 / 2000, 1.2, бензин.Колата си върви нормално, обаче аварийките отказват да се изключват от бутона и мигат нонстоп, случва се за първи път...Да не става дума за някакъв сервизен цикъл или нещо от рода?За първи път виждам такова нещо...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Постоянно светещи аварийни светлини
Collapse
X
-
Такаа...Пропуснах да кажа, че колата е карана от друг човек по времето на възникване на проблема и всичко написано в първия постинг е по разказ. След като аз я запалих и покарах малко не се наблюдават никакви проблеми и все пак човекът твърди, че аварийките са светели постоянно... Май все пак ще се наложи диагностика..._________________________
FIAT Punto MK2, 1.2 / 8V / 2000 г.
-
Имах подобен случай като взех колата. Монтират ми алармата. Прибирам се и по едно време като дам мигач започват да работят аварийните. Голям цирк. Въртя телефона в сервиза и им казвам какво стана и че колата не може да се кара така и хайде пак обратно към сервиза.При монтажа на алармата се слагат едни диоди които позволяват алармата да запали мигачите като аварийни. Обаче е станало така че диодите които са били монтирани са слаби, не издържат на големия ток и изгарят. Вместо диоди стават на проводници на тока. Затова като дам мигач са ми светели аварийните.Замениха диодите с по-мощни и проблемът се реши.Bravo 1.6 / 16
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар