Затрих единствения ключ за колата.Нямам карта с кода.Търся човек да изолира имобилайзера, да ми маправи нов ключ и да си карам на воля. Ако знаете кой и къде предлага такива услуги - моля пишете. Колата е Пунто 1.1 ’96 година и е в София.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Още един изгубен ключ
Collapse
X
-
Във форума на Алфа има човек, който си спомням, че предлагаше решение, нямам представа за каква цена- bobo , http://alfaromeo-bg.com/forum/profil...ewprofile&u=21 Освен това погледни и тук- http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?t=2920
-
Нов ключ за Пунто 2
Здравейте!Имах такъв подобен проблем-но съм с един ключ.По съвет на ALEXIUS , тъй като е КОД 2- променящ се код, си поръчах заготовка на син ключ и код карта в Ауто Италия-дойдоха за 15 дни, струваха общо 180 лв.- около 40 лв.картата и останалото ключа. Той дойде нарязан, но разбира се с него не изгасна лампата КОД.Пратих ЛС на ALEXIUS , но не ми отговори. Намерих телефона - 920 0691 и кацнах там с колата. Беше брат му-свършихме работата срещу 20 лв. за 5 минути-имат уред с който влизат в компютара на Пунтото-вкарват кода -5 цифри и готово!Та се чудя-не ми ли трябваши само картата с КОДА , а от тук по-евтино да си направя син ключ с транпондер и после пак да ми прехвърлят кода с уреда в ключа- защо трябваше да им пълня гушите в Ауто Италия- между другото една заготовка в Австриа струва 40 Евро=80 лв., а тук ми взеха 140 лв!?Ако бъркам, някой от специалистите- ALEXIUS или Ключаря или друг , да ме поправят!Колега-със загубения ключ- поръчай си карта с рама номера-и то в чужбина-по-евтино и по бързо!Или при ALEXIUS- мисля, че четох някъде- шунтира Фиат кода ! :P
Коментар
-
С помощта ма kluchar i bobo реших проблема. А с помощта на АУДИ мисля да забравя въобще несполуките на италианското автомобилостроене.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
venioid написа:С помощта ма kluchar i bobo реших проблема. А с помощта на АУДИ мисля да забравя въобще несполуките на италианското автомобилостроене.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Напълно подкрепям мнението на колегата Dodo 155.За съжаление това невежество е масово. Абсолютно неправилно съждение, което се шири между колегите, на които все им е виновно нещо друго, но не и те самите! :D== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Dodo 155 написа:... и да се запознаеш с несполуките на немското призводство Там ще останеш доста по-разочарован УСПЕХ п.с. Много странно ми се струват разни приказки от сорта "загубих си ключа, италянските коли са боклуци ...", "напих се и се ударих в дърво, ебати скапаните италянски коли как се трошат ...", "снощи дремах докато карам и влязох в дупка, много лошо счупих колата, ако беше германска нямаше да мръдне ..." и други много такива примери мога да дам Невежеството на всеки един български шофьор се пречупва през някакво автомобилостроенеFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
За да не се стига до такива премеждия е най-добре собственика на колата да си направи резервен ключ навреме,т.е. преди да си е изгубил единствения работещ.kuzigeorg, при твоя случай нямаше как да се реши проблема само с поръчването на код картата защото ключовете които са код2 се поръчват по шаси и идват програмирани специално само за този автомобил.Надямвам се че на закъсалите от този форум и от алфа форума на които съм помогнал да са останали доволни.МироAlfa Romeo ,146, 1.9JTD, '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар