ЗДР не знам дали в този раздел трябва да пиша ако бъркам се извинявам. При затворени врати не ми работят ел стъклата когато се отвори врата и работят като се затвори и спират, аз в движение ми се налага да си отварям вратата за да си смъкна джама защо така? като запаля колата вратите се заключват като я огася и се отключват това е защита ясно ама за ел стъклата не знам?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Ел. Стъкла
Collapse
X
-
Re: кола
Здравей Изпарителя бил за смяна 160 лева с смяната, предните амортисьори са изпуснали 90 лева бройката обаче на 15сти чакал същите само че на 60лв. тогава да ги сменяме, носачите които вече са сменени 60 лева двата и предни накладки за смяна и накрая след смяната на амортисьорите да се регулира предницата че сега не ставало, понеже на запален двг като работеше и капеше масло съвсем леко и се оказа че капи от датчика за маслото но тои едва ли е много скъп надявам се
Коментар
-
Тези дни като я взема ще огледам а за изпарителя цената не е ли малко височка или ако не е то трябва да е чисто нов например ловато? да не ми сложат някой турски втора употреба че го вращам :D а за моя какво толкова му струва ремонта 120лв и кое в него струва толкова? иначе пали и върви на газ
Коментар
-
Да мембраните са за смяна били нагорели, от вчера съм с новия испарител LANDIRENZO чисто нов дано с него да нямам проблеми скоро а стария беше STAR GAS и сега ми е излишен а да го оправя и да го продавам мисля че няма смисал също и носачите и накладките са нови само амортисьори остана.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар