Колеги, имам проблем с алармата. Колата ми е пунто GT, алармата е марка GT, не знам модела. Като купих колата си работеше добре. После спря да реагира на шок-можеш да риташ колата колкото си искаш, но докато не отвориш вратата няма да се разпищи. След 2-3 месеца отказа да заключва колата-отключването, активирането и деактивирането на алармата, също и комфорт функцията си работеха, но трябваше да заключвам с ключа. След известно време и отключването започна да отказва, докато в един хубав ден се наложи да и се моля и да помпам копчето над един час за да се деактивира(за щастие стана) и от тогава въобще не реагира на сигналите на дистанционното.Дали ще може да се поправи или направо да събирам пари за нова???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем "луда аларма"
Collapse
X
-
Ами ако не е изгоряло нещо може.Доста вероятно е кабели да са проблема или клеми.Моята аларма си работи но понякога като размърдам буксата с кабелите, спират да светят мигачите при аларма или някои от бутоните спира да работи.Най добре на сервиз при точен и не алчен човек.Пвечето ще кажат ""ооо ма тя е за боклука, само нова ще те оправи"".КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
-
кола
На ключа ли е или отделна Ако е отделна верно и нова 50-60 лв Българска може да свърши работа . Иначе тябва да се види дали приема предава и самата аларма да се отвори ако има инструкция да се види може да трябвада се препрограмира тук има за оригинална http://www.puntosports.co.uk/forums/...ad.php?t=71623
Коментар
-
http://www.autoelectric.ru/autoalarm...p39s810/ето това ми е алармата - GT 125, моля, помогнете ми - как да я настроя или програмирам (защото всичките 6 ключета ги дадох на off като се побърка) а руски грам не разбирам и как и къде да търся защо не заключва централнототежък е животът лек...
Коментар
-
ами тя в момента не работи по никакъв начин - все едно я няма, мога да заключвам от копчето на ключа, ама целия зор ми е за скапаната комфорт функция, защото като свикнах с нея и сега ми е много много неприятно и дразнещо....та по въпроса - преди малко си преведох упътванията доколкото може с гугъл и реших да пробвам да я преобуча - отидох, изключих я от ключа, дадох второто ключе на ОН, качих се в колата и запалих, диода ми светеше непрекъснато(както пише в упътването) и трябваше само да задържа бутона на дистанционното докато диода изгасне, но уви...пробвах десетина пъти процедурата и с едното и с другото и с двете копчета заедно, но не ще и не ще да изгасне диода - според мен е прецакан или предавателя в дистанционното или приемника в алармата - има ли как да се провери това??? Иначе самата аларма дава признаци на живот - писка като я включа от ключа и, и когато свържа акумулатора ако е бил откачен, обаче няма признаци за комуникация с дистанционнототежък е животът лек...
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Какви са ти екстрите на алармата Прозирците ли ти затваря или друготежък е животът лек...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар