Изчетох доста неща по темата но за съжаление не видях (освен ’доста солено’) решение на проблема ако загубиш единствения ключ които имаш за Браво. Явно нещата са сериозни в моя случай и незная какво точно да предприема.Ако някои знае нещо по въпроса ще сам му благодарен. Колата е призводство 1996 год. има и Fiat Code.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИЗГУБЕН КЛЮЧ (единствен) за БРАВО
Collapse
X
-
Vladim написа:bravo1996 написа:Е нали ти казах че нямам оригинал от който да направя ключ... като си взимам следващото фиатче знам какво да правяFIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
blader написа:На мен не ми стана ясно, ключ има ли, или няма. Ако има не е никакъв проблем и от добликат да се извади копие Ако е загубен вече единствения ключ ако не се лъжа решението бе изтриване информацията в компютъра за съществуването на имобилаизера и вадене на ключ(ако е възможно, някой да каже) без чип и каране на колата така. Решението от фиат за 1200 лв не бих го и обмислилFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
1200 лв въобще не стигат. Трябва да се сменят всички ключалки, плюс имобилайзера Fiat-Code, плюс компютъра, защото той при първо включване записва в еднократно програмируема памет ID-то на FIAT -Code и повече не може да се включи към друг имобилайзер, освен онзи, който го пише в паметта. Това е на теория според техните ръководства и от Ауто Италия искаха последно 950 Еуро със всички възможни отстъпки преди половин година. Сигурен съм, че ще може да преодолеш проблема с имобилайзера и от някоя морга да си вземеш ключалки за съответните места!Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар