Здравейте колеги проблемът ми е следния!Днес си отворих багажника на колата съвсем нормално, свърших си работа и го затворих - дотук добре, само че след като го затворих дръжката ми остана в натиснато положение а багажника се затвори, та сега съм с натисната дръжка и немога да си отворя багажника, пробвах се да издърпам с нещо дръжката напред така че да мога да я натисна за да се отвори , но нестава - дръжката се изкарва но при натискане несе отваря, сигурно нещо съм прецакал и сега се обръщам към Вас за съвет какво да направя за да си отворя багажника ????Благодаря на всички които се отзоват на проблема ми !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Багажник на МАРЕА - ОПРАВЕН
Collapse
X
-
Колега, предполагам че си с комби, щом си влизал в багажника :D И аз съм имал проблеми с тази врата, за съжаление това е едно от слабите места на модела. Най-вероятно се е затворила само от едната страна. Пробвай да я отвориш като натиснеш дръжката и разклатиш вратата, разбира се не прекалявай със силата, за да не се изкриви Като се отвори праивш нещата описани в тази тема.
Коментар
-
pompi написа:Кажи ми как да отворя багажника отвътре че да мога да си сваля и почистя дръжката ???Отвътрешната страна несе вижда откъде се отваря
Коментар
-
pompi написа:Мерси колеги, оправи се, като я раздусах хубаво и дръжката ми се върна в нормално положение и като я пораздвижих се оказа че всичко е наред вече - благодаря още веднъж на всички които ми помогнаха с идеите си, акъл си трябва малко но навремеFiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар