Здравейте, колеги!Много обмислях вариантите и достигнах до извода, че аларма не искам. Няма смисъл всеки, който мине с рязано гърне да ме буди посред нощите, а пък и те ако решат да я крадат тая кошница, алармата от 50-60-100лв няма да е това, което ще ги спре. Та, въпросът ми е следния: Има ли вариант да си сложа само дистанционно, да мога да си я отключвам безключово, че така или иначе вече едната ключалка се прецака и не отваря, ако и с другата стане нещо подобно ще трябва да скачам през багажника.Става дума за съвсем прост модул за централно, който има единствено светлинна сигнализация. И по-конкретно ако някой си е слагал нещо подобно, какви са цените горе-долу, има ли някакви недостатъци тази система и най-важното, къде във Варна. Търся някой, който си разбира от работата (слагал е такова на не 1 Фиат), по възможност да не е скъпчия и да може да ми предложи такъв модул на достъпна цена.Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дистанционно за централно
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Мисля че модула е около 35 лв с 2 дистанционни слагаш +- и синята и бялата жичка и готово а колата нямали си Като отваряш с ключа всичките ли врати отварат'97 Brava 1.6 16v
Коментар
-
Централно
Да нещо такова http://hopshop.bg/index.php?main_pag...chvaneМоже и ключовете да си ги сложиш направо в централното
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар