привет и от мен.днес ми се скъса въжето на стъклото на шофьорската врата.има ли ги тези въжета или целия апарат трябва да се сменя.не ми е проблем да пробвам да го възстановя въжето и ме интересува някой сблъсквал ли се е с този проблем.голям чанч ли е монтажа на въжето към апарата и стъклото.за улеснение ще добавя че става въпрос за типо 1.6 две вратиблагодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ел. стъкла за типо
Collapse
X
-
Re: ел. стъкла за типо
votan написа:привет и от мен.днес ми се скъса въжето на стъклото на шофьорската врата.има ли ги тези въжета или целия апарат трябва да се сменя.не ми е проблем да пробвам да го възстановя въжето и ме интересува някой сблъсквал ли се е с този проблем.голям чанч ли е монтажа на въжето към апарата и стъклото.за улеснение ще добавя че става въпрос за типо 1.6 две вратиблагодаря ви предварително
-
По принцип по моргите се намират все още цели механизми. Но ако си дотстатъчно "мазохист" и само са ти се разпиле ли сачмите можеш да се пробваш да ги оправиш. До колкото си спомням вътре имаше 24 или 25 сачми. Малко е тегаво да ги сложиш така. че да можеш да вкараш водещото въже, но става. Искат се здрави нерви и свободно време.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар