Здравейте, момчета, (и момичета, може би...),Като нов собственик на Фиат и член на клуба ви поздравявам и веднага бързам да споделя с васпроблема или по-скоропритеснението си... Може би сте го разисквали, но нямам време и може би, желание да изчета всички предишни мнения по темата. Затова - направо :При покупката на автомобила получих само един ключ. Знам, че мога да си направя друг, но притеснението ми е по-сериозно. Възможно ли е търговците да пазят другия(или другите) с някои нечистинамерения. Има ли смисъл и най-вече възможно ли е да се смени кода на имобилайзера?Благодаря ви предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Горд собственик на Фиат Браво
Collapse
X
-
Monahov написа:Купих го, защото ми хареса, пък и цената беше ниска.Но въпроса ми беше дали може дасе препрограмира имобилайзера.
Коментар
-
Моят случай е същият. Направих си дубликат на ключа, гледай да ти запишат и кода, да си го имаш, и си смених алармата. Сега имам два комплекта вече.Евтиното ми излезе през носа и по доста други причини, но не се оплаквам, харесвам си Бравото.Можеш и друго да направиш, ако имаш сериозни съмнения, че някой разполага с друг ключ. Деактивират ти кода изцяло и ползваш имобилайзера на алармата (ако я смениш де).Некомфортна е мисълта, че може да си изгубиш ключа или да падне в шахта и да останеш без кола. И това се оправя, но сумата е по-голяма.
Коментар
-
имо
За съжаление не може да се пренастрои имобелайзера може да си сложиш още един различен от този .Има ги в китове от млад конструктор .направи си нещо нестандартно 1.Прекъсване на някоя токова верига или подобно .до 20лв2.Ключ можеш и е желателно да си направиш .70лв 3. може да си прекодираш ключа /Стария да не става / 20лв.4.слагане на нова аларма
Коментар
-
Дубликата също е пари...
А аз не се занимавам с дебеловрати застрахователи. Отказах се от тези български истории. Сега съм в HDI. Не знам дали мога да споменавам имена на компании - не видях нещо свързано с рекламата в правилата на форума. То не, че и там няма да стане същото, но поне за сега са новички.
Коментар
-
oduh написа:Дубликата е 80лв.Сега първо - докато застраховаш колата я дръж на сигурно място - това не подлежи на коментар.Освен това не е нужно да препрограмираш имобилайзера, за сигурност можеш да си купиш аларма с имобилайзер
Коментар
-
ochinko написа:Моят случай е същият. Направих си дубликат на ключа, гледай да ти запишат и кода, да си го имаш, и си смених алармата. Сега имам два комплекта вече.Евтиното ми излезе през носа и по доста други причини, но не се оплаквам, харесвам си Бравото.Можеш и друго да направиш, ако имаш сериозни съмнения, че някой разполага с друг ключ. Деактивират ти кода изцяло и ползваш имобилайзера на алармата (ако я смениш де).Некомфортна е мисълта, че може да си изгубиш ключа или да падне в шахта и да останеш без кола. И това се оправя, но сумата е по-голяма.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар