Здравейте съфорумници,това е първото ми влизане във форума. От скоро /3 месеца/ съм горд собсвеник на Фиат Пунто 1998г., 1100ссм, 5 врати, купен като нов от "Вантотрейд" и каран през цялото време като служебен автомобил от държавна фирма. Както се досещате ядовете са много, единствения плюс, е че разполагам и с трите ключа за автомобила.Първото ми питане касае алармата. Производител е "Ariane", модела не можах да установя, затова снимах сирената. Проблема е следния: централата липства, всичко останало /сирена, обемни и шок датчици, LED индикатор, 2бр. дистанционни/ си е по местата. Молбата ми е, ако някой се ориентира по снимката и може да ми каже модела на алармата и къде мога да намеря само централа - ще бъда благодарен![/img]Второто ми питане е: ще трябва да сменя цялата генерация от меката връзка назад. Катализатора го няма. Ако някой е сменял на скоро нека сподели цени и мнение за качеството.Това е засега. Приятен ден на всички!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за аларма на Фиат Пунто 1998
Collapse
X
-
кола
За аларма Смени е с нова не се разправай иначе с глуости да пригаждаш старо щото трябва ти комплеск с дистанционно като ползваш старите жици де например от българските MASTER V50 2 ДУима ги за 55 -70 лв http://www.montesot.com/produkti/avt...2_%D0%94%D0%A3
-
MEMO написа:Ми аз тъй кат гледам тя централата ти е вградена в сирената или обратното .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар