Здравейте, имам ядове с алармата на моето Punto MK2, нямам идея дали е фабрична, но май е - на нея пише нещо като BOSCH Compact Alarm ако не се лъжа...Проблемът е, че от около 10тина дни насам започна да се включва безпричинно за по една минута по 4-5 пъти на денонощие, което е влудяващо. Може да се смеете, но в 9 от 10 случая това е вечер след като се стъмни и естествено не е редно да се тормозят комшиите.Това се случва и при снежно, мокро и абсолютно сухо време. Дайте ми някакъв съвет от къде да почна да чопля, може да е нещо дребно и да се справя сам, само че не зная какво да проверявам.Възможно ли е да е нещо като предупреждение свързано с падащ акумулатор или нещо от рода?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвети за аларма, която се включва самичка
Collapse
X
-
кола
Тази аларм не е с бутона от ключа тя е допълнително нещо такова според модела http://www.autoelectric.ru/autoalarm...-20i/aa20i.htm провери бутоните по вратите зависи как е свързана би трябвало да има и бутон за нулиране програмране ама ако идеш при алармаджии ще ти предложат да сложиш нова аларма
-
Аз предполагам, че някой от бутоните е за смяна.На моето браво алармата се включваше по 2 пъти вечер и някога през деня.Един ден свалих бутона на предният капак и алармата спря да се включва без нищо.Сега съм го сменил и няма проблеми.Наи-вероятно нещо дава сигнал към алармата и се активира, щом е през ноща значи не е от шок датчика , ако има такъв.По-вероятно е да е от някой бутон. Свали един и пробваи без него една вечер, след това свали друг и така докато спре и се окаже, че си свалил проблемния бутон.КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Тази аларм не е с бутона от ключа тя е допълнително нещо такова според модела http://www.autoelectric.ru/autoalarm...-20i/aa20i.htm провери бутоните по вратите зависи как е свързана би трябвало да има и бутон за нулиране програмране ама ако идеш при алармаджии ще ти предложат да сложиш нова аларма_________________________
FIAT Punto MK2, 1.2 / 8V / 2000 г.
Коментар
-
stefaka222 написа:Аз предполагам, че някой от бутоните е за смяна.На моето браво алармата се включваше по 2 пъти вечер и някога през деня.Един ден свалих бутона на предният капак и алармата спря да се включва без нищо.Сега съм го сменил и няма проблеми.Наи-вероятно нещо дава сигнал към алармата и се активира, щом е през ноща значи не е от шок датчика , ако има такъв.По-вероятно е да е от някой бутон. Свали един и пробваи без него една вечер, след това свали друг и така докато спре и се окаже, че си свалил проблемния бутон._________________________
Коментар
-
Re: аларма
kluchar написа:ТОВА може да прави проблем/два малки датчика /.може да има шок датчик и кто мине някой да се активира а бутона трябва да е около бушоните под кормилото там трябва да е и алармата_________________________
Коментар
-
Re: Съвети за аларма, която се включва самичка
punto_11 написа:...Може да се смеете, но в 9 от 10 случая това е вечер след като се стъмни и естествено не е редно да се тормозят комшиите....
Коментар
-
Re: Съвети за аларма, която се включва самичка
Rokambol написа:punto_11 написа:...Може да се смеете, но в 9 от 10 случая това е вечер след като се стъмни и естествено не е редно да се тормозят комшиите...._________________________
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар