Marea Weekend . Вчера затворих багажика, а днес като се помъчих да отворя все едно че е заключена, т.е. дръжката не прещраква. Няколко пъти отключвах заключвах- не става. Не е замръзнала- с отопляем гараж я глезя. Мога ли някъде отвътре да я отворя.Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ! Не мога да отворя багажника
Collapse
X
-
Тъкмо щях да пускам и аз питанка,при мен е абсолютно същото.Центрялното отключва и до там.Дръжката стои натисната и не иска да се върне.Не знам как да я отворя,но знам след като е отворена какво да направяhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43686Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
-
Дръжката ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е в долно положение. С отвертка, с пластинки или с каквото и да е трябва да се бутне кукурагата, която се натиска да падне в долно положение. После с дистанционното включваш и изключваш ЦЗ и готово.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
canko1604 написа:HLX написа:Можеш отвътре да свалиш кората на петата врата и да отвориш. Но първо опитай да я отключиш с ключа от вън. И при мен блокира по някога, но като врътна ключа се получава.Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
kimirai написа:canko1604 написа:HLX написа:Можеш отвътре да свалиш кората на петата врата и да отвориш. Но първо опитай да я отключиш с ключа от вън. И при мен блокира по някога, но като врътна ключа се получава.
Коментар
-
sok1 написа:Дръжката ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е в долно положение. С отвертка, с пластинки или с каквото и да е трябва да се бутне кукурагата, която се натиска да падне в долно положение. После с дистанционното включваш и изключваш ЦЗ и готово.Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар