Здравейте колеги, Питането ми е дали сирената(която спря да свири) е свързана с букса за алармата, или кабелите са директни ? Автомобила е Fiat Marea Weekend 1.8 HLX.Ще се радвам да разбера отговора, защото в момента няма никаква звукова сигнализация.Предварително благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно сирената на аларма
Collapse
X
-
Re: Въпрос относно сирената на аларма
tedodimov написа:Здравейте колеги, Питането ми е дали сирената(която спря да свири) е свързана с букса за алармата, или кабелите са директни ? Автомобила е Fiat Marea Weekend 1.8 HLX.Ще се радвам да разбера отговора, защото в момента няма никаква звукова сигнализация.Предварително благодаря!
-
Re: кола
kluchar написа:Ако е оригинална са едно цяло може да е и такаваFiat Marea 1.8 HLX
Коментар
-
кола
не ти трябва чак сервиз работат е пипкава за да стигнеш до нея е повечето работа http://eper.fiatforum.com/eper/navi?...D=1&GUI_LANG=3
Коментар
-
@kluchar - алармата на мареа е само на едно място - в подкалника.@tedodimov - достъпът до алармата е много лесен.Вдигаш колата на крик и подпираш да не падне, докато работиш. Сваляш предна лява гума. Сваляш пластмасовия капак на подкалника от предната част, след това отвиваш винтовете на останалата част на подкалника, която продължава нагоре и назад по цялото протежение на подкалника. Имай предвид, че подкалника продължава и малко назад по гредата и там има 2 винта, които много често се забравят. Като отвиеш всичко е въпрос на малко усукване и напън тук там, за да излезе подкалника. Той не е на никакви щипки, така че няма какво да му счупиш, освен него самия. Като свалиш подкалника и погледнеш зад мигача, ще видиш една черна кутия с две големи букси в нея. Буксите и самата кутия се свалят доста лесно. Иначе самата аларма може да се деактивира от едно ключе, което се намира при бушоните в ляво от волана.Ако имаш други въпроси - пиши. Аз доста си играх с тази аларма и с помощта на колегата 1115 от форума успяхме да я оправим и да заработи.
Коментар
-
stefaka222 написа:Възможно е да е изгорял говорителя на алармата, сменя се лесно,като я отвориш има една платка, а под нея е самата колонка запоена с 2 жици.Но все пак работи ли алармата или само не свири?Fiat Marea 1.8 HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар