Ето за този става въпросhttp://milen80.snimka.bg/automobiles/kola.569473до колкото съм запознат с колата нямам фабрична аларма,защото четох някъде че бил за алармата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Черния ключ за какво е?
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Ми пак за колата може за бензина или някоя врата или багажника а другото е дистанционното за аларма и още един ключ - големия с него сигурно палиш
Коментар
-
Това се води резервен ключ и мисля че става само за палене и шофьорската врата или нещо такова доколкото имам спомени. А ако не ти става никъде може в Италия да е подменен защото колата трябва да ти върви с два ключа и да са ти сложили някакъв какъвто са намерили. Абе нещо такова беше, в момента това ми се върти в главата. Ако кажеш ще поразпитам как стояха нещата и ще ти кажа по-подробно.
Коментар
-
unchev написа:Това се води резервен ключ и мисля че става само за палене и шофьорската врата или нещо такова доколкото имам спомени. А ако не ти става никъде може в Италия да е подменен защото колата трябва да ти върви с два ключа и да са ти сложили някакъв какъвто са намерили. Абе нещо такова беше, в момента това ми се върти в главата. Ако кажеш ще поразпитам как стояха нещата и ще ти кажа по-подробно.Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар