Колеги,да ми кажете колко ще ми струва дупликат за този ключ.Трябва ми за София.Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дупликат на ключ за Punto 1.9 JTD 2001
Collapse
X
-
Re: Дупликат на ключ за Punto 1.9 JTD 2001
todorakiggg написа:Колеги,да ми кажете колко ще ми струва дупликат за този ключ.Трябва ми за София.БлагодаряBravo JTD 105 GT
Коментар
-
кола
Не подвеждай човека за Пунто МК2 след 2000 г е друг ключа и не става да се прави клрюч от ключ а се записва в BSI чипа е крипто дори на Фита е по сложно не е кано на Опел или WV На Марцедес и БМВ също не се прави ключ от ключ. А на Браво/а Пунто до 2000г е 60-70лвА това че пишеш тел ме навежда чее е като реклама нещо .
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Не подвеждай човека за Пунто МК2 след 2000 г е друг ключа и не става да се прави клрюч от ключ а се записва в BSI чипа е крипто дори на Фита е по сложно не е кано на Опел или WV На Марцедес и БМВ също не се прави ключ от ключ. А на Браво/а Пунто до 2000г е 60-70лвА това че пишеш тел ме навежда чее е като реклама нещо .Bravo JTD 105 GT
Коментар
-
Locksmith написа:Фиат Браво от 1995 до 2006 е с нормален чип който се копира , така че са те метнали с тея 150 лв.Има ключари и ключари , има коретни и много не коректни.Така че не трябва да се хвърляш и вярваш на първият който ти каже нещо.Bravo JTD 105 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар