Здравейте.Колата е МАРЕА 2.4TD HLX с фабрична аларма с червен светодиод на конзолата и бутон и зелен светодиод на плафона(не знам дали има други).Имам двата сини ключа(единия го изгубих) и кафевия с една хартиена табелка с 4 цифри с точки между тях и една малка пластмасова с 5 цифри иоще една буква и цифра отстрани.Проблема е че синия ключ вече не прави нищо.Смених батериите-пак нищо,само си мига лампичката.Ни централно,ни аларма.Червения диод на конзолата и той не свети.Дайте идеи какво да правя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ФИАТ МАРЕА с фабрична аларма-не работи?
Collapse
X
-
Опитах да програмирам ключа-натискам бутончето горе,зеленото мига.Натискам бутона на ключа-изгася.Значи ключа предава, а паметта на алармата е заключена нали?Всичко това при ключе на ON.НО червения диод на конзолата не свети.(той не е присветвал изобщо откакто спря ключа).Опитах да вкарам кода-4-те цифри от табелката.Натискам и задържам2-3сек.Светва,изгася,вкарвам-и така 4-те цифри.Но след това светва за 10-тина сек. и нищо.Аз ли бъркам нещо?FIAT MAREA WEEKEND 2.4TD 125
Коментар
-
Има и още нещо-не знам дали е важно но.Акумулатора ми свършваше за седмица.Зареждаше нормално но установиха консумация при покой.Бушон по бушон и намериха виновника.На долният ред вторият отляво.Оказа се че е за осветлението в купето(предполагам и онова в плафона),фабричното аудио,малкият километраж.Откачам буксите на аудиото,целия плафон-пак същата консумация.Махам бушона-0.Възможно ли е алармата да има нещо общо?Сага при по-дълъг престой вадя бушона.FIAT MAREA WEEKEND 2.4TD 125
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар