Понеже си разпродавам бравата на части и имам 3 ключа - 2 сини и един червен. Могат ли да се ползват за нещо въобще?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам 3 ключа - стават ли за нещо?
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Ако извадиш патроните от вратите и ключовете по става да ги взема за части Ти само стигни до продаване на вратите .
Коментар
-
кола
Ако ги продаваш ще искат ключалката да стане потяхния ключ да не носат 2 .Така че пак не вършат работа .Ако е с ECU и иммо кутийката става като комплкти и тогава може да се продаде .Аз преди време купувах уж комплект ама се оказа че в червения ключ нама никой и неможа веднага да стане работата -да тръгне колата.Ако има аларма -бутон на тях по може да се сложи на някоя друга кола .Макар че до сега почти нито един ключ не съм продал стар.Нито на коли нито на патрони .
Коментар
-
mvmrik написа:kluchar написа:Ако извадиш патроните от вратите и ключовете по става да ги взема за части Ти само стигни до продаване на вратите .
Коментар
-
mitakkk написа:mvmrik написа:kluchar написа:Ако извадиш патроните от вратите и ключовете по става да ги взема за части Ти само стигни до продаване на вратите .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар