Здравейте колеги!, имам следният проблем:Вчера вечерта при опит за отключване на колата с дистанционното на ключа, никаква реакция-ни централно, ни изключване на алармата.Понеже беше 1ч. през нощта, нямаше къде да търся батерии за дистанционното(реших че са те проблема) и отворих колата, алармата се вкл., изключих я с ключето от таблото с предпазителите.Колата си запали.Днес смених батериите с надеждата, че това е врътнята, но не.Алармата не се изклчи от дистанционното, нито централното бачка.На ключа си светва диода, но явно не си кореспондира с джаджата в колата.Електрониката не ми е силна страна, четох из темите и честно казано съм много не на ясно с това, което прочетох.Моля, ако някой има идея какъв е проблема и евентуалните решения да пише или да ми метнете някой линк, на който е решен проблема.Благодаря предварително!.Весело посрещане на Новата Година! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с фабрична аларма на Браво
Collapse
X
-
Колега, централното работи, с ключа се отварят и затварят 2-те врати.За замръзнало-вчера и днес беше на слънце, имаше и температури над 0-та, така че мисля че замръзнало няма никъде.Разглобих ключа, но никъде не видях нещо да дава признаци на изгоряло, свалих плафона, там всичко си изглежда наред.Сега, като сменях батериите не помня колко време се мотах, ма не беше малко, защото взех 1-та батерия за показно в магазина.За препрограмиране нищо не знам, идея нямам!.Разчитам на помощ от някой по-запознат с това.Ако имаш възможност и желание, ще съм ти много задължен за помощ :D .
Коментар
-
Колеги имам питане:реших да пробвам да си препрограмирам на ново ключа по описания начин в ръководството.Обаче проблема е следния-имам пластмасова "табелка" с пет цифрен код, а в ръководството се споменава четири цифрен код.Опитах с моя си код, но не иска да се отключи алармата.Имате ли идея как по друг начин мога да отключа алармата и къде евентуално да търся кода?.Благодаря предварително!
Коментар
-
Колко пари струва извличане на пин код от ключ? И наистина ли щом плафона е "забравил" ключа при отключена кола, то тогава паметта за въвеждане на този пин код е отключена и плафона ще запомни 4 цифрения код, за да функционира после всичко по старо му?Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар