Лятото като бях на Свети влас един до хотела ги правеше-4 кинта заготовка,50 с имобилайзер-и ходеше гладен и гол завалията :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За ключ дубликат
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Е то може да се кара ама много по голяма е вероятнаста да се бъгне CODE за момента и да не може да запалиш. Този ключе е при екстрени ситуации .Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Днеска ходих на ключар, каза че черния ключ бил капсулован и незнаел каде е точно чипа и несе наемал да го махне да не го повреди и аз да съм го махнел и да му го занеса така на моя отговорност, и незнам ако нося в себеси и двата ключа с черния да паля а с червения да отварям резервоара, но пък оставам без резервен такаFiat Bravo TD100
Коментар
-
Не съм направил ключ още защото закъсах за парите. Ама съм намерил 1 човек дето за 60 ще ми го направи.http://www.pljuvalnik.com
Форумът за политически дискусии и теми. Изкажи свойто недоволство.
Фиат Брава 1.6 16 клапана 1998
Коментар
-
Ключ за брава
Колега и аз се сблъсках с проблема за ключ -дубликат , бях се стреснал , четяйки тази тема, а вчера на път за къщи минах покрай един ключар и директно го попитах за цена. Ключ (заготовка) с чип , насройка(програмиране) на място (има си специална машина) и нарязване - 50 лева . Не знам дали защото му дадох червеникаквия но като го закачи на машината каза че няма проблем и това е цената.Поздрави,
Свилен Александров
0890907560 / скайп salex75
Коментар
-
кола
ЗБЪРКАЛ СИ Не се дава червения .Колегата /КЛЮЧАР/ е гледал да ти вземе парите а не те е посъветвал че от нго не се прави дубликат а трябва от синия ключ .Ела и донеси и 2 та ключа да ги препрограмиране -без пари -може и по срещите от форума -щото така вероятноста някога да не запали колат е много по голяма .Червения ключ е при по специални случай .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар