Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ключалката на вратата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ключалката на вратата

Колеги имам едно питане....,искам да си сменя ключалката на лявата врата(без дръжката)Възможно ли е ако си намеря втора ръка да се настрои за моя ключ...а също така става ли ключалката от дясната вратаГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на Fiat-bg.org

Колега патрона е направен като тоя на входната ти врата. Все едно да вземеш тоя на комшията и да го нагодиш към твоя ключ Аз сменях на моята дръжките че бяха изгорели и си оставих моите патрони, голям го ядох, много тъпо е направено да се махат дръжките. Има чалъми разни и като не си свалял зор се вижда. Знай само че като развиеш всички болтове там по дръжката за да я извадиш трябва цялата дръжка да се надигне нагоре и после се завърта навън има и едни лостове които трябва да освободиш за да я извадиш, но това е след като извадиш дръжката от вратата. А за това дали става десния патрон на лявата врата не обърнах внимание, но видимо нямаха разлика. Не знам дали дръжката е направена огледална или патрона( в смисъл за да заключиш шофьорската въртиш на дясно, а за другата наляво) Трябва някой дето го е правил номера да каже, ма нищо не пречи да пробваш. Само се зареди с търпение и малко повече свободно време
    Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
    Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Да, авто ключалките се пренареждат към старият ключ!проверено при ключар
      ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Щом е правено значи можело да се нареждат. Евала. Сега остава да се сметне дали е по изгодно да идеш при ключар или да си размениш патроните( ако е възможно)
        Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
        Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Мерси колеги.В понеделник ще проверя колко пари ще иска ключара...

Коментар

Working...
          X