Здравейте колеги счупи ми се ключа на фиатчето пунто 1.1 ключа се счупи вътре в ключалката за паленето и сега незнам какво да правя моля за помощ 0896205067 ако може да звъннете и кажете мога ли да я паля по някакъв друг начин
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Счупи ми се ключа на фиата
Collapse
X
-
ключ
Ми първо трябва да извадиш счупеното парчеи по него да се нарече друг ключ . Иначе може да свалиш клеимореда и от там да си въртиш - да палиш ама ще се заключи волана .А да не се заключи трябва цалата конзола да свалиш и да махнеш щифта да не се заключва ама тва в краен случай .А за паленето трябва да слагаш и пласвасовото близо до контактни я ключ както си е било преди да може и чипа да работи иначе няма да запалиш .Да извадиш патрона трябва да завъртиш малко ключа все е дно на подадеш контнакт на 15 градуса и да натиснеш палчето и той лесно ще излезе .
-
Re: ключ
kluchar написа:Ми първо трябва да извадиш счупеното парчеи по него да се нарече друг ключ . Иначе може да свалиш клеимореда и от там да си въртиш - да палиш ама ще се заключи волана .А да не се заключи трябва цалата конзола да свалиш и да махнеш щифта да не се заключва ама тва в краен случай .А за паленето трябва да слагаш и пласвасовото близо до контактни я ключ както си е било преди да може и чипа да работи иначе няма да запалиш .Да извадиш патрона трябва да завъртиш малко ключа все е дно на подадеш контнакт на 15 градуса и да натиснеш палчето и той лесно ще излезе .
Коментар
-
кола
Нали това ти казвам старото счупеното от ключа тралва пак да е близо до патрона на палене в ключа има чип и без него няма да запали задръж го докато въртиш -да изгасне ключето . Иначе свали патрона или извади с телче счупеното и някой ключар да направи нов ключ с дупка за чип и слагаш стария чип в новата корубаhttp://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=712184
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар