Значи къкъв е проблема светна ми лампата на таблото цадето пише код с клоча и колата саответно не пали но когато седя известно време се оправя от самосебеси после пак го прави този проблем имам диагностика ELM327 но като я закача не може да се закачи и да ми покайе проблема и това е гомямата загатка така колата е на жена ми и ние живеем в португалия тука ми искат 1500 евро да ми сменят ECU-то имобелаизера с кло4алки и ключовете и аз им казах да си гледат работата аз имам същото пунто но HGT и сам нямал никъкъв проблем ако някои знае как може да се острани този проблем да пиши щте сам му благодарен поздрави .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с имобилаизера на пунто мк2
Collapse
X
-
Пунто
Ми поръчай си ECU от Англия чисто и няма да има проблем по евтино ще ти излезе иначе почисти буксите на акумулатора и на BSI кутията с бушоните виж и кабел маса към мотора и ECU иначе си далече за да се оправи ако имаш други ключове пробвай с тяха иначе диагностика с ELM327става ама да е оригинално което е скъпо иначе с машината за клучове показва грешките обикновенно BSI и ECU нямат си връзка с кой модел ECU e колата mk2 1.2 http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trk...ll-Categories#
Реклама
Collapse
Коментар