Здравейте! От миналата седмица съм собственичка на Фиат Стило 1.6 бензин Имам следния проблем... Когато отварям шофьорската врата отвън няма никакъв проблем, но като съм вътре и искам да я отворя повечето пъти не се получава веднага, а пробвам няколко пъти и тогава се отваря. Въпроса ми е има ли някакъв проблем или просто трябва да знам нещо повече за отварянето на вратите - в смисъл да изчакам или нещо от сорта. Малко глупаво ми е обяснението, за което предварително се извинявам, но просто за първи път при кола срещам такъв проблем. Отделено от Да опознаем Фиат Стило! и преместено в правилния раздел.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблемно отваряне на врата на Стило отвътре
Collapse
X
-
Имаш ли проблем с отварянето и на другата(другите) врата при същото положение? Евентуално може да задействаш функцията "dead lock" и затова да имаш трудности с отварянето на вратите от вътре.Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.
-
Brevetti написа:Имаш ли проблем с отварянето и на другата(другите) врата при същото положение? Евентуално може да задействаш функцията "dead lock" и затова да имаш трудности с отварянето на вратите от вътре.
Коментар
-
кола
смажи бравата после и самата дръжка иначе трябва да се отвори кората и да се провери самата брава ама тогава трябва да е свалят доста работи щото тя е зад водача на стъклото има едно лостче с него може малко да се натегне или разпъне лост №5http://eper.fiatforum.com/eper/navi?MOD_COD=192&COUNTRY=012&GRP_COD=701&CAT_COD=2 C&SBMK=F&DRIVE=D&MAKE=F&COMM_MODEL=STI&ALL_FIG=0&L ANGUAGE=3&PREVIOUS_KEY=PARTDRAWDATA&NEW_HTTP=TRUE& ALL_LIST_PART=0&SB_CODE=-1&KEY=PARTDRAWDATA&PRINT_MODE=0&EPER_CAT=SP&GUI_LA NG=3&WINDOW_ID=1&SGRP_COD=29&SGS_COD=0&DRW_NUM=4
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:смажи бравата после и самата дръжка иначе трябва да се отвори кората и да се провери самата брава ама тогава трябва да е свалят доста работи щото тя е зад водача на стъклото има едно лостче с него може малко да се натегне или разпъне лост №5http://eper.fiatforum.com/eper/navi?MOD_COD=192&COUNTRY=012&GRP_COD=701&CAT_COD=2 C&SBMK=F&DRIVE=D&MAKE=F&COMM_MODEL=STI&ALL_FIG=0&L ANGUAGE=3&PREVIOUS_KEY=PARTDRAWDATA&NEW_HTTP=TRUE& ALL_LIST_PART=0&SB_CODE=-1&KEY=PARTDRAWDATA&PRINT_MODE=0&EPER_CAT=SP&GUI_LA NG=3&WINDOW_ID=1&SGRP_COD=29&SGS_COD=0&DRW_NUM=4Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар