Здравейте.Преди 2 дена взех моята Brava от боя и й смених дръжките с на Marea по всички морги ми казаха че дръжките пасват перфектно даже и ключалката се сменяла,обаче "майсторът" който е боядиса каза че неможело да се сменят клучалките защото на Brava-а били по къси от на Marea-a и сега съм с ключ за колата и ключ за отключване на вратите.Питането ми е дали този "майстор" не ме търкаля нещо или найстина неможе да се сменят?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brava с дръжки на Marea
Collapse
X
-
Re: Brava с дръжки на Marea
djounsa написа:Здравейте.Преди 2 дена взех моята Brava от боя и й смених дръжките с на Marea по всички морги ми казаха че дръжките пасват перфектно даже и ключалката се сменяла,обаче "майсторът" който е боядиса каза че неможело да се сменят клучалките защото на Brava-а били по къси от на Marea-a и сега съм с ключ за колата и ключ за отключване на вратите.Питането ми е дали този "майстор" не ме търкаля нещо или найстина неможе да се сменят?
Коментар
-
А много ли е гърча по смяната? Моите задните дръжки са без гума и са си за смяна...Чудя се само, ако взема дръжки примерно от червена мареа и ги изшкуря, пластмасата отдолу черна ли е?"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар