Добър ден. Моята аларма се скапа. Обикалях да питам дали някъде може да се оправи, но навсякъде отговора беше "тея са стари модели и ако се е развалила няма ремонтиране и е за хвърляне". Та реших да си купя нова. Така че питам, дали някой може да ми препоръча магазин (сервиз) където да си намеря добра и не много скъпа аларма (все пак не няма да охранявам Ферари). Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
от къде да си купя нова аларма
Collapse
X
-
препоръчвам ти тук. http://ravena.hit.bg/ Дано не стана това като реклама.Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
-
аз мойта си я взех от илиенци 120лв,като в дистанционното ми е и пейджъра,предава на около 300метра (т.е. включваш и изключваш) и приема до около 500 (когато ти се разпищи алармата,почва и пейджъра да пищи и ти показва какво е нарушено-отворена врата,просто е ударена или е запалена)вече я имам около 6 месеца и да чукам на дърво няма никакви ядове много са ми смешни тези с по "28 функций" сигурно и сама сменя гумите
Коментар
-
puqsy
Хеи, ако не ти е проблем пи6и каква точно ти е алармата, защото май ми се налага да сменям моята, а идеята за твоята с пейдйъра ми хареса ! А и още колко общо ти излезе всичко от покупката до поставянето ? мерси предварителноП.С. най-вече ме интересува каква марка е и се надявам във Варна да си намеря такава за споменатите париFIAT BRAVA 1.4 12V SX
Скромно... но "любовта е по-силна от всичко"...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар