Знам че има доста подобни теми и че въпроса ми е глупав но срещнах трудност при свързването на алармата към централното Изгорях 3 бушона и реших да питам !!!Колата ми е фиат Браво ТД 75 ! Купих си аларма и машинки за централно !Към машинките за централното имаше модулче и тази схема!! Свързах машинките по начина показах на схемата и централното си заработи ! После монтирах алармата по нейната си схема и всичко беше наред до момента когато започнах да свързвам алармата и централното ! Немога да кажа как го свързвам защото и аз незнам ползвам схемите дадени към алармата но нещо не се получава и горят бушончетата ! Въпроса ми е-- по коя от схемите да свържа централното ??? Ето и схемата на алармата и самата аларма От модулчето на централното излизат две кабелчета и като ги допирам машинките се отключват или заключват Оградил съм ги в червено ! Пробвах да свързвам и към тези кабелчета но пак не става Благодаря !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да свържа алармата към ЦЗ ???
Collapse
X
-
Ключа който е на дистанционното здрав ли е или за по-сигурно да си нося и моя ключ че нещо не ми вдъхва доверие ?Да ми препоръчате добър ключар в Пловдив който да ми направи ключовете или да карам на който ми падне ??? Извинявам се за тъпия въпрос но съм патил от некачествен ключ та затова питам !!LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
кола
ако трябва да го правеиш като искаш трябва някой по сръчен да нареже една заготовка от железен ключ или специялно за твоя модел дистанцинно малко трябва да се пили после да се отвори централното и да се сложи и направи чип и тогава да се сложи щифта и да си работи както трябва иначе е безмислено този модел централно -аларма
Коментар
-
maxuel82 написа:Ключа който е на дистанционното здрав ли е или за по-сигурно да си нося и моя ключ че нещо не ми вдъхва доверие ?Да ми препоръчате добър ключар в Пловдив който да ми направи ключовете или да карам на който ми падне ??? Извинявам се за тъпия въпрос но съм патил от некачествен ключ та затова питам !!
Коментар
-
Днес успешно свързах алармата и всичко си работи идеално поне за сега Утре ако имам време ще ида да ми направят и ключовете :D Единственото нещо което не ми харесва е сирената много е "умряла" хем е много слаба а и мелодията и е ужасна Чувал съм коли -абе направо да ти е кеф да слушаш като се отключват и заключват може ли да се измисли нещо или такава си е аларматаLANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар