Може ли някой да ми даде информация, къде в Шумен или във Варна мога да си направя резервен ключ за Фиат Пунто 1.9JTD - 2000г., имам само един ключ (син) и той не отключва централното.Благодаря ви предварително!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ключ за Фиат Пунто
Collapse
X
-
аз си купих мойто пунче само с 1 син ключ. Пунчо 1,9Д 2000г. един познат "разбирач" каза да си махна чипа (имобилайзера) от ключа, да отида да ми го монтират на таблото и да си направя нов ключ, защото ако загубя синия, започва разправии с изпращане на копие на ключа на обучение в италия. (извинявам се ако съм объркал някой от термините, цитирам дословно каквото са ми казали). молбата ми е г-н kluchar да ми даде съвет, съдейки по името той е човека благодаря предварително.Fiat Punto 1.9D ELX 2000 Dark Grey
Коментар
-
кола
Е да и това е побългаения вариант ама се обезмисля чялата работа с имото тогава Иначе може да си направиш и друг ключ около 150 лв да пали .или поне един обикновен за начало.А и вече не е необходимо да се носят в Италия правят се тук. Само трябва BSI от колата и ключ Той не се прави като на старото Пунто МК1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар