Здравейте, колеги. Обмислям в най-скоро време да сложа аларма на Пунтото. Най-вече се налага заради централното заключване, понеже сега отключвам колата със самия ключ, от което се изгърбва самата ключалка първо, второ идва зима и ще има проблем със замръзване отново. Въпроса ми е следния: Къде според вас е най-добре да поставя аларма( имам предвид кой сервиз). Целта е да не ми съсипят инсталацията. Също така, ако можете да ми предложите някакъв тип(модел) аларма, ще е чудесно( не търся нищо специално, просто аларма която да командва централното и евентуално с модул за вдигане на стъклата(не е задължително). Благодаря предварително!Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аларма за Пунто
Collapse
X
-
кола
първо провери дали сиимал такова като отваряш с ключ другит врати отварат ли се щото ако няма машинки трябва и те да се сложат трябва и модул за централно с машинки иначе ако си имал централно а намяш дистанционно може само от алармата да си свържеш синия и белия кабел и /+/ и /- /до вратата и готово българските аларми са добър избор дори има и много есктри
-
Re: кола
kluchar написа:първо провери дали сиимал такова като отваряш с ключ другит врати отварат ли се щото ако няма машинки трябва и те да се сложат трябва и модул за централно с машинки иначе ако си имал централно а намяш дистанционно може само от алармата да си свържеш синия и белия кабел и /+/ и /- /до вратата и готово българските аларми са добър избор дори има и много есктри
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар