Здравейте колеги,току що се регистрирах и бързам с похвалата супер форум,супер теми и супер маниаци на ФИАТ браво на вас.И аз като вас съм собственик на фиатче "пунто" 75 ELX.До сега две години и половина бива,сравнително без проблем, но сега от скоро започна добре описаният от вас проблем с КОДЕТО на таблото. Не винаги,но от време на време при контакт не гасне и не пали,след две три вадения и слагания на ключа и се оправя,но започна да зачестява и това ме притеснява-помагайте.Мисля си,че по често започна да го прави сега по жегите,зимата нямах проблем възможно ли е?Отделена от Полезна информация за Fiat CODE.Колега, прочети правилата.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индикация Code светва периодично на Пунто 75
Collapse
X
-
Ключар,утре ще проверя всичко макар,че не намирам логика един път да захапва и всичко да е ок,а друг път да не изгасва кодето и да не може да запали.С поред мен или сдава багажа нещо или работи.Както и да е кажи може ли да се игнорира този имобилайзер и колко пари струва,въобще да не действа нали разбираш,нито да светва на таблото нито да иска червени сини ит.н ключове,просто въртиш и палиш.Егати имото егати колата струва 2500лв.и да не можеш да си я запалиш и да си я караш.Разбирам нов ФИАТ за 20000 лв.ама тея по 2000/3000 лв. дето са само проблем.Едва ли някой ще тръгне да ги краде.
Коментар
-
кола
Ти не казвай голема дума. На мен 3 пъти са ми трошили ключалките а вътре нищо уж няма . Това с CODE е много лош момент ама се оправя -поне на тези модели .Случва се по някога да не може да прочете ключ или да не могат да си направят комуникация ECU -имобилайзера -ключ.Ма провери тези работи . Да не си изпускал ключа .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар