Преди време задната ми лява врата се "отдели’’ от централното,но все пак се заключваше ръчно.Е това беше до днес.В момента колата ми седи с 3 заключени врати и една отворена.При натискане на копчето за заключване и отключване се чува,че щраква,но не заключва вратата.Какъв може да е проблема ? Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с задната врата на Фиат типо - не се заключва.
Collapse
X
-
Проблем с задната врата на Фиат типо - не се заключва.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!Етикети: –
-
И аз си мисля,че нещо се е откачило.Утре ще я разглобя по светло.Мерси за отговора !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Оказа се,че механизма за заключване е повреден.Личи си даже,че е сменян и преди.А по вратата имаше и някакъв найлон,но не вярвам да е заводска изолация ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
///// написа:Найлона е оригинално там на задните врати. Има го и на Живка, имаше го и на онова типо, което разглобих. "Аретен" има и още един дебел черен найлон, залепен с... нещо като болкит за вратата.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
-
Не е странен найлона. Обърни внимание, че подвижните стъкла не са уплътнени към вратите. На практика дъждовната вода се стича между стъклото и вратата, минава вътре в нея и отдоплу има едни отвори, от които се утича. С други думи тоз’ найлон пази механизмите от пряко попадение на дъждовна вода.Сега - "червата" на задните врати на типото са малко труднички за монтиране и се преплитат (и мен ме узориха, докато си сменях тонираните стъкла и механизма на лявата врата), затова аз те съветвам да свалиш кората на другата врата и да гледаш от там и така да сглобяваш. Гледаш, сглобяваш, гледаш, сглобяваш, защото има голямо значение кое от къде минава и как се кръстосва.А относно, това, че механизма за стъклото не пасва на черната ламарина - бутни нанякъде стъклото - малко нагоре или малко надолу. И на мен ми направи яд и по този наин го реших.
Коментар
-
След смяна на механизма всичко е наред.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар