Здравеите.Искам да попитам,някои имал ли е този проблем с автомобила си.Паркирах за 2 мин. и когато реших да си тръгвам =изненада.Завъртам ключа и не тръгва.Връщам назад ключа и колата запали НО извадих, ключа и колата продължаваше да работи.Направо се вцепених.Колата работеше без ключ Започна да издава странен шум и пак вкарах ключа и тогава като завъртях,колата изгасна нацяло.След това не запали въобще.Пробвах няколко пъти.Ключа завъртах до краи но не успях.Ще се радвам ако ми помогнете със съвет или мнение.Грешен раздел -> Преместена. Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто: паля, вадя ключа - двигателят работи!
Collapse
X
-
Re: ПРОБЛЕМ С ФИАТ ПУНТО
lunataaa написа:Здравеите.Искам да попитам,някои имал ли е този проблем с автомобила си.Паркирах за 2 мин. и когато реших да си тръгвам =изненада.Завъртам ключа и не тръгва.Връщам назад ключа и колата запали НО извадих, ключа и колата продължаваше да работи.Направо се вцепених.Колата работеше без ключ Започна да издава странен шум и пак вкарах ключа и тогава като завъртях,колата изгасна нацяло.След това не запали въобще.Пробвах няколко пъти.Ключа завъртах до краи но не успях.Ще се радвам ако ми помогнете със съвет или мнение.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
колежке))))
Проблема утре ще бъде изкорененбаща ми барника някакви жички,та от там от някъде си запали.Каза ,че ако ме бяха бутнали няколко мъжаги ,също съм щяла да се справя но паниката взема връх в подобни ситуацииНе е от стартера със сигурност.Ако той не я оправи ще ходя при майстор.Благодаря все пак за бързия отзив.)))))))
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар