Здравейте, разполагам с Fiat Браво 98 година. Проблема е че съм изгубил необходимите ключиве и кода и не мога да си запаля колата зaради имобилаизера има ли някакъв начин да се изключи ръчно без да хода по майстори и ключари в смисъл аз сaм да го изключа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
шунтиране не имобилаизер на браво
Collapse
X
-
Здравеите колеги имам един въпрос относно лмапичката на таблото с ключът,тя свети постоянно.Колата си пали без проблем със синия ключ и с обикновен ключ,ходих на диагностика и ми показжа че има грешка в имобилаизера и че двигателя не може да стартира а в сащото време тои работи.Нямам червен ключ,интересува ме пречи ли нещто на компа и може ли по някаъв начин да се оправи?gotov sam da dam vinagi saveti na vsi4ki kolegi s avtomobili "fiat"
Коментар
-
Здравеи колега,аз я карам така от 4 години,и пали без проблем,единствено гасне лампичката когато е влажно или при минусови температури,и то само при първоначално палене.Ако я изгася и запаля пак си светва,но на компа показва 4е трбва дасе види в оторизиран сервиз на фиат за да се изтрие грешката,сащто пали с обикновен ключ бях си го направил при един ключар.Нее проблем това но ме дразни тази лампичкаако не се оправи трябва да я сваля макар че не е добро решениеgotov sam da dam vinagi saveti na vsi4ki kolegi s avtomobili "fiat"
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:каква е колата дизел -бензин прати ми ECU и ще стане да работи без код
Коментар
-
Re: кола
Здр колега, виждал съм така фиат код да свети постоянно, а колата да си пали и обикновено се получава така че е човъркано по иммото от някой некомпетентен майстор, виж връзките как са ти към еку, антената, чиповете ако въобще имаш такива..при мен се случи обратното..лампата изобщо не светваше колата си пали извесно време като отключа и заключаа с централното..после почна произволни дни да познава ключа, а сега не е палила от една седмица и вече е в сервиза..хубаво е да я дадеш на компетентен човек, защото иммото е много чувствително(на един приятел му се влияе от времето например)Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 110кс 2002г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар