Здравеите колеги може би вапроса които ще задам е глупав или не на място но съм длъжен да опитам така че ето го и него... значи колата я купих преди около 2 месеца засега единствения проблем беше в електрическия усилвател които надявам се разреших, и от около седмица чувам едно тропане в багавника ми което го нямаше преди това и се чудя от какво може да бъде ходих на море с нея и багажника беше доста наблъскан да не кажа че едвам се затваряше и след като разтоварих всичко зе да ми тропа отзад. Отначало мислех че е кората но уби не беше тя след това отворих багажника и го затворих доста зверски и се оправи но когато минавам през неравности и дупки пак си го има това тропане, та вапроса ми е от каде може да идва чудя се дали проблема не е в самото палче което го затваря или нещо друго. Извинявам се ако тема-та се дублира но се успях да окрия друга такава и ако не е публикъвана на мястото си. Благодаря ви предварително.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
тропане от багажника на Пунто МК2
Collapse
X
-
Регулирай си механизма за затваряне на багажника и тропането ще изчезне. Имах същия проблем. Ще ти е малко трудно да го регулираш ако нямаш шаблон, но аз го сложих една идея по навътре, като го пусна се затваря сам. Ламарината на багажника е мека (слабо оребрен е) не го напъвай много. Аз го напълних със стиропор а м/у ламарината и кората сложих вата, за изолация. По този начин стана една идея по стабилен.ПоздравиFiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
-
ffdogg написа:мерси много колега ще видq сега през почивката как стоqт нещата с регулирането и аз мислq че трабва да се сложи нqкаква вата. Благодаря още веднаж. :DFiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар