Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ,светна ми фиат кода в движение

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравейте,Имам нужда от помощ -тази сутрин при движение с 10-20 километра ми изгасна колата.Опитах се да я запаля,но видях,че индикатора на фиат кода свети постоянно и няма индикация за подгрев на свещите.Съответно и колата не иска да запали.От близо месец имам леко прокапване на нафтовата помпа-лукас,което не пречи на паленето и движението на колата,но цапа двигателя.Може ли от този теч да се е скапала електрониката на фиат кода или е съвпадение?Има ли някакъв бушон,който може да е изгорял и от там да свети този код?Странното е,че го направи в движение,а не на место при първоначалното палене.В момента колата е спряна на много неудобно место и трябва да я преместя.Може ли по някакъв начин да се елиминира този код докато я преместя,а после ще оправям теча на помпата и елиминирането на този фиат код.Питах няколко човека,включително и колегата от форума "специалиста",но нищо обнадеждяващо по въпроса.Имам само един син ключ и това също е проблем.Ако ме дърпат с неработещ двигател проблем ли е волана и спирачките-няма серво и на двете места.Благодаря предварително на отзовалите се.С уважение!Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

колега наистина има бушон но не мога да ти кажа къде е но за дърпането нямаш никакъв проблем. волана и спирачките ще станат малко по твърди но ще работят без проблем. а да не забравяме и ръчната при нея няма да има промяна
    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

к

отиди при колата и ми звани когато си при нея щети обясня какво да погледнеш.аз също се занимавам с премахване на имота но в случая мисля че не е виновно то 0888431004.
      тел.0897943620

Коментар

Проблема се оказа в един предпазител 15А,който се намира в дясно горе зад жабката.Този предпазител прекъсва напрежението към клапана,който подава горивото.Смених го и всичко се оправи. Very HappyПоздрави!
        Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

Коментар

Working...
        X