От 7 дни моята движима собственост умря - Фиат Браво 1.4 12V 96г.Както си карах загасна и повече ни звук ни стон. Компютърната диагностика каза заключен двигател/ имобилайзер / както предполагах -свети постоянно индикация code и инжектора. Тия италианци с този имобилайзер са се и...ли на метеното. Имам си два сини ключа и един кафяв - оригинални,код карта с електронен и механичен код на нея и не мога да ползвам собствената си кола , тъпа трагедия. Всичко което е публикувано в форума за този проблем съм го пробвал и не се отключва. С педала на газта не ми приема кода от картата дори само за да отида до сервиз. Та преди да погреба старото ми магаренце ако някой има желание да ми помогне ще удължи два живота на колата и моя. Ще се надявам на практични съвети за да изляза от тази трагична и нелепа ситуация . Skype niki_ivanov_l niki_ivanov@abv.bg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зов за помощ скапа ми се епрома на имобилайзера
Collapse
X
-
Най-лесно ми се струва да се махне имо6илайзера - около 150лв.Все пак колегата Ключар да каже, той е специалиста.п.с. Не са само италианците, да видиш при Рено как е, още по-зле.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
-
Послание от Батко
Здравейте. Тези форуми са за техническа взаимопомощ и повече информация по съществуващ и не отложен проблем - а никой нищо не пише/ а може би си трае /. Я погледнете по другите авто-форуми какви са единни като пчелички. По което и време да закъса човек със свещ ще го намерят да му помогнат / поне морално-съвет /. Жалко за хората които се трепят да поддържат този сайт,и на такива като мен които му се надяват.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар