Колеги, има ли желаещи сред вас за въпросния ключ, който е с един путон?Питам, защото мисля че ще имам възможност да взема няколко да добра цена.На мен лично ми трябваше корпуса, защото моя е спукан, гуменото копче скъсано, емблемката в задния край паднала.... общо взето трагедия.Ключа ще е като този на снимката долу.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ключ за Punto MK2 - има ли желаещи?
Collapse
X
-
Re: ключ
kluchar написа:такива ключове се правят има ги ТУК не е необходимо да се поръчват ако са от по евтините са само корубата въпроса е ако и самата платка трябва - да е пълен- тогава е друго гледам има ги в Ибей
Коментар
-
кола
70 е ключ за Пунто МК 1 от по старите а товоя е повече да пали щото се записва на колата а със централно е + а само корубата е друго някъде около 25 лв е да се нареже и прехвърли старите части в новата заготовка би трябвало и в Пловдив някъде да има ПЛОВДИВ Централна гара, ПодлезGSM: 0888 993 197; 0878 905 067но ако си решил да се пъръчат може да се включа с някоя бройка
Коментар
-
stamenkey написа:Тая тема я дъвчеш 7-8 месеца. Е-ати ключа.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...676&highlight=
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар