Здравейте колеги имам едно питане за мнозина може да се стори странно но на мен ми е голям проблем и ще съм благодарен ако някой може да помогнеЗначи случката е следната преди няколко дена ми се прецака централното т.е. преди като заключвах колата от едната ключалка автоматично се заключваха и двете врати но сега не е така щом завъртя ключа за да ги заключа се заключва само едната врата и трябва да минавам от другата страна на колата за да заключвам и другата Просто не се заключват и двете врати с едното щракване на ключаКолата е Фиат Браво 1,2 1999 г.Ще съм благодарен ако някой може да ми даде някакъв коментар или насока Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с централното на Фиат браво 1,2 16 в
Collapse
X
-
Проверката показа че всичко е наред...добре гумирани т.е. изолирани без капка вода или прекъсване ..Може би пропуснах да кажа че когато поставяха касетофона не го вързаха както трябва и се чу едно пукане някъде из колата за това си мисля че проблема е от токово естество /предпазител/ за централното има ли някъде ? механично вратите се заключват без проблем и двете
Коментар
-
кола
е пак добре че се оправи има понякога проблеми който са трудно откриваеми а понягока и лесно вчера едно момиче ми казваше че алармата и не работи и не отваряла централното а иначе пищи както трябва като видях верно понягока отваря понекога не от фирмата вносител казаха да изключим алармата ама пак не сработваше и с ключа дориоказа се че и е паднал акумолатора а иначе като го мерих уж показваше че има а колата е на няколко месеца -нова
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар