Здравейте колеги имам следния проблем- колата никога не ми правела такива номера до сега никакви признаци за нещо нередно, карах си я вчера без проблем и днес слизам да я запаля и свети Fiat CODE не ми светва реотанчето и дюзичката и няма палене, какво ли не опитах (махане на акумулатор, кутийката на имобилайзера разглобих махах слагах една интегрална схема, джъперите местих и няма и няма палене), някой съветче нещо някой ако може да даде ще съм много благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat CODE свети постоянно
Collapse
X
-
колега и аз бях преди време в такова положение оказа се един бушон който отговаря за захранването на приемника на имобилайзера за 20 ст. се оправи е и майстор който дойде на място Ако си имал проблем с акумулатора при спиране на двигателя се получава така погледни ги всепак по евтино излизаBravo 1.9 jtd 1999
Коментар
-
Ами аз погледнах бушоните нямаше изгорял, но така или иначе вече закарах колата в сервиза и ще махат имобилайзера направо.Не ми се занимава да го правя и след време пак да се обади в неподходящия момент.Работа не върши освен бели да прави, пък който е решил да открадне колата не вярвам имобилайзера да го спре . Благодаря на колегите kluchar, georgi_iliew и gal76 за съветите и желанието да помогнат.Ще ви пиша като взема колата, поне да знаят другите колеги колко излиза и как е без негоBravo TD_100 GT
Коментар
-
И така взех колата оказа се че предния път като са ми правили помпата там са ми махнали имобилайзера, а сега просто някакво си реле се е прецакало ,завряно някъде в двигателя не разбрах точно къде.Но майторите ми го извели на видно място чрез кабели и ми казаха, ако пак ми светне CODE и не ми свети реотанчето и лампичката за дюзата да сменя просто релето.Струваше ми 30 лв.Bravo TD_100 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар