Здравейте на всичкиАз все още нямам кола, но затова пък баща ми има а тя е именно Fiat Marea Weekend та днес разбрах, че има проблем със ключалката за багажника или по-точно не се отваря самият багажник.Колата е настаро и още когато я взехме се появи този или подобен проблем, но багажнка беше отворен и нещеше пък тогава да се затвори, но сега е обратното. Та въпросът ми е някой имал ли е подобен проблем и от какво би могло да се получава и най-вече как да се реши този проблем без да се разпробива сегашната ключалка или да се чупят пластмасите.Въпросът ми трябва колкото се може по-бързо защото утре така или иначе отива на ремонт ако не успеем да решим проблема.Благодаря на отзовалите се!Здравей, колега. Публикувай темите си в подходящите за това раздели. Тази например е за раздел "Ключове, ключалки...."Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ключалката на Fiat Marea Weekend
Collapse
X
-
Re: Проблем с ключалката на Fiat Marea Weekend
Botev666 написа:Здравейте на всичкиАз все още нямам кола, но затова пък баща ми има а тя е именно Fiat Marea Weekend та днес разбрах, че има проблем със ключалката за багажника или по-точно не се отваря самият багажник.Колата е настаро и още когато я взехме се появи този или подобен проблем, но багажнка беше отворен и нещеше пък тогава да се затвори, но сега е обратното. Та въпросът ми е някой имал ли е подобен проблем и от какво би могло да се получава и най-вече как да се реши този проблем без да се разпробива сегашната ключалка или да се чупят пластмасите.Въпросът ми трябва колкото се може по-бързо защото утре така или иначе отива на ремонт ако не успеем да решим проблема.Благодаря на отзовалите се!Здравей, колега. Публикувай темите си в подходящите за това раздели. Тази например е за раздел "Ключове, ключалки...."Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
-
key_servise написа:Botev666 написа:Здравейте на всичкиАз все още нямам кола, но затова пък баща ми има а тя е именно Fiat Marea Weekend та днес разбрах, че има проблем със ключалката за багажника или по-точно не се отваря самият багажник.Колата е настаро и още когато я взехме се появи този или подобен проблем, но багажнка беше отворен и нещеше пък тогава да се затвори, но сега е обратното. Та въпросът ми е някой имал ли е подобен проблем и от какво би могло да се получава и най-вече как да се реши този проблем без да се разпробива сегашната ключалка или да се чупят пластмасите.Въпросът ми трябва колкото се може по-бързо защото утре така или иначе отива на ремонт ако не успеем да решим проблема.Благодаря на отзовалите се!Здравей, колега. Публикувай темите си в подходящите за това раздели. Тази например е за раздел "Ключове, ключалки...."Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Botev666 написа:key_servise написа:Botev666 написа:Здравейте на всичкиАз все още нямам кола, но затова пък баща ми има а тя е именно Fiat Marea Weekend та днес разбрах, че има проблем със ключалката за багажника или по-точно не се отваря самият багажник.Колата е настаро и още когато я взехме се появи този или подобен проблем, но багажнка беше отворен и нещеше пък тогава да се затвори, но сега е обратното. Та въпросът ми е някой имал ли е подобен проблем и от какво би могло да се получава и най-вече как да се реши този проблем без да се разпробива сегашната ключалка или да се чупят пластмасите.Въпросът ми трябва колкото се може по-бързо защото утре така или иначе отива на ремонт ако не успеем да решим проблема.Благодаря на отзовалите се!Здравей, колега. Публикувай темите си в подходящите за това раздели. Тази например е за раздел "Ключове, ключалки...."Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар