Имате ли доказателства или да сете чули слухове за това дали ФИАТ КОДЕ наистина защитава колата от кражба или ако крадеца си я е набелязал ще го преодолее без проблем. Чували ли сте за открадната кола с ФИАТ КОДЕ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Надежден ли е FIAT CODE или крадът ли се коли които го имат?
Collapse
X
-
запомни едно нещо от мен: Непробиваема защита НЯМА!Има къде къде по-модерни начини с завишено ниво на сигурност и коли, които са разполагали с тях също са били крадени.Но има и друго... много коли от същия клас, на тези за които се интересуваш ти, не разполагат с такава система и за един джамбазин ще е по-лесно да открадне такава вместо да се занимава с разни имобилайзери и FIAT кодове!FIAT Code пази от елементарните крадци и простите хулиганчета, но не и от професионалистите в бранша!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
-
Mazgarev написа:запомни едно нещо от мен: Непробиваема защита НЯМА!Има къде къде по-модерни начини с завишено ниво на сигурност и коли, които са разполагали с тях също са били крадени.Но има и друго... много коли от същия клас, на тези за които се интересуваш ти, не разполагат с такава система и за един джамбазин ще е по-лесно да открадне такава вместо да се занимава с разни имобилайзери и FIAT кодове!FIAT Code пази от елементарните крадци и простите хулиганчета, но не и от професионалистите в бранша!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
gdd55
Когато си купих мойта кубилка ми казаха в сервиза на фиат, в работилницата на полицията и алармаджията който ми поставяше алармата, че до сега не се е намерил в България човек който да разбие защитата на ФИАТ кода.Но се сещате че това е относително понятие.Те ако решат да ти я крадът с паяк ще ти я дигнат пак ще ти я чопнат, то боклуци колко искаш
Коментар
-
gdd55 написа:Когато си купих мойта кубилка ми казаха в сервиза на фиат, в работилницата на полицията и алармаджията който ми поставяше алармата, че до сега не се е намерил в България човек който да разбие защитата на ФИАТ кода.Но се сещате че това е относително понятие.Те ако решат да ти я крадът с паяк ще ти я дигнат пак ще ти я чопнат, то боклуци колко искаш
Коментар
-
Здравейте,За първи път пиша нещо тук тъй като до сега с това се занимаваше моят брат Alexius.Отностно това дали е пробиваема защитата на Фиат,мога да кажа че старата версия известна под иметето Код 1 е почти 100% преодолима.Но за тази цел човекът който го вълнува определен автомобил трябва да знае точния модел на Моторния компютър.За следващите генерации все още се работи по въпроса.При тях основният проблем е че ключът трябва да бъде поръчан по шасито на колата.Поздрави,МироAlfa Romeo ,146, 1.9JTD, '99
Коментар
-
mirolock написа:Здравейте,За първи път пиша нещо тук тъй като до сега с това се занимаваше моят брат Alexius.Отностно това дали е пробиваема защитата на Фиат,мога да кажа че старата версия известна под иметето Код 1 е почти 100% преодолима.Но за тази цел човекът който го вълнува определен автомобил трябва да знае точния модел на Моторния компютър.За следващите генерации все още се работи по въпроса.При тях основният проблем е че ключът трябва да бъде поръчан по шасито на колата.Поздрави,Миро
Коментар
-
Да напълно си прав,но с уговорката че това важи към този момент но утре не се знае.Това което съм забелязал до сега при кражата на автомобили с по-висок клас на блокиране на запалване е ,че крадците преместват колата на удобно място за "спокойна" работа.Съгласен съм и с това че за да се запали Фиат с код 2 трябва комплект от моторен комп.,комфорт модул и ключ от една и съща кола.Нека не забравяме че всеки ден пътуват автовози от Италия......Ако мога да съм полезен аз съм насреща.МироAlfa Romeo ,146, 1.9JTD, '99
Коментар
-
gdd55
-
gdd55
Mazgarev написа:hit-ko написа:mirolock написа:Този код не може и да се сканира, понеже при всяко запалване се генерира нов код, който не може да се предвиди!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар