Колеги знам,че има теми но конкретно някой ползвал ли е това централно и може ли в този ключ да се сложи чипа.Интересува ме защото питах ключар и той ми каза да си сложа централното или алармата,ама да се "сгъвали" и тогава да отида при него и да ми сложи транспордера и нареже ключа.Но гледам,че това централно си върви с кутията за сгъване на ключа,надявам се и дистанционното да е в сгъваемия ключ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Централно заключване.
Collapse
X
-
кола
Мисля че става като го гледам по снимката На кава кола ще се слага Иначе слагаш централното ако нямаш и машинките слагаш всичко да работи както е по схемата -би трябвало да има упътванеако има вече машинки връзваш на синия и белия кабел с диот а после правиш един железен ключ за ФИАТ изпилваш го така че да влезе в процепа слагаш винтче или няква тел и тотово а инеча ЧИПА може и него да сложиш има вятре специялно място САМА ЧЕ трябва внимателно са де отвори кутията и да се затвори така че ключа да си се отваря сам като го натиснеш и после да се затваря без проблем
-
Аз в такова дистанционно (но с 4 бутона) събрах ампулката от червения ми ключ. Има си достатъчно място. Аз лично капнах малко силикон и лепнах ампулката, после малко силикон и отгоре и готово. Работеше си нормалноhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56702&start=0 - Тук има снимка на моето дистанционно с ключа.
Коментар
-
mitenceto89 написа:Аз в такова дистанционно (но с 4 бутона) събрах ампулката от червения ми ключ. Има си достатъчно място. Аз лично капнах малко силикон и лепнах ампулката, после малко силикон и отгоре и готово. Работеше си нормалноhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56702&start=0 - Тук има снимка на моето дистанционно с ключа.
Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
Взех си го от "Tuning mania" в Ямбол за 15лв. Вътре има платка, но несъм я обучил още към моята аларма, тъй като не мога да намеря къде ми е инсталирана алармата :DПредполагам че няма да има проблем да се обучи към която и да е аларма. Също така би трябвало да го има в доста магазини в които се продават аларми, все пак си е резервно дистанцинно
Коментар
-
mitenceto89 написа:Взех си го от "Tuning mania" в Ямбол за 15лв. Вътре има платка, но несъм я обучил още към моята аларма, тъй като не мога да намеря къде ми е инсталирана алармата :DПредполагам че няма да има проблем да се обучи към която и да е аларма. Също така би трябвало да го има в доста магазини в които се продават аларми, все пак си е резервно дистанцинноFiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
кола
това че нямаш дистанционно не значи че няма аларма -централно просто нямаш дистанционно или ключ с бутон поне битрябвало всчки да имат поне централно взимаш тайя аларма свързваш си е и говото няма да взимаш машинки да монтирашотваряш дистанционото и склагаш чипа и палиш няма чак толкова трудности вярно че е пипкава работа
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:това че нямаш дистанционно не значи че няма аларма -централно просто нямаш дистанционно или ключ с бутон поне битрябвало всчки да имат поне централно взимаш тайя аларма свързваш си е и говото няма да взимаш машинки да монтирашотваряш дистанционото и склагаш чипа и палиш няма чак толкова трудности вярно че е пипкава работаFiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
За да не пускам друга тема ще питам тук : Та моята кола няма изобщо централно (заводско си е така) и искам да и сложа !Знам че се продават поотделно машинки за централно но дали ще станат на Бравото ??? Другият ми въпрос е ще трябва ли да се купува и модул за централното или слагам машинките по вратите и като свържа аларма ще заработят !!!Аларма също нямам !!! Да се обобщя-значи купувам 2 машинки за централно и една аларма и свързвам по схемата в кутията на алармата и готово !!! или ще трябва да купувам отделно модул за централното ???
LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
-
ре
maxuel82 написа:За да не пускам друга тема ще питам тук : Та моята кола няма изобщо централно (заводско си е така) и искам да и сложа !Знам че се продават поотделно машинки за централно но дали ще станат на Бравото ??? Другият ми въпрос е ще трябва ли да се купува и модул за централното или слагам машинките по вратите и като свържа аларма ще заработят !!!Аларма също нямам !!! Да се обобщя-значи купувам 2 машинки за централно и една аларма и свързвам по схемата в кутията на алармата и готово !!! или ще трябва да купувам отделно модул за централното ???
Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
Абе и аз неможех да повярвам че няма ЦЗ докато не свалих кората и не видях че освен че няма машинки няма и прекарана инсталацияТа сега искам да слагам аларма и за това питам дали трябва машинки модул и аларма или само машинки и аларма ??? Колегата от по-горния пост е писал че ако алармата има вградени релета за централно не трябва модул !А как да позная дали има релета алармата ??? Най-вероятно няма да има щото ще я купя за 35лв от Руския пазар в Пловдив
там има и машинки и модули за ЦЗ. Абе направо се обърках !!! Дайте идея !!! Само не ми казвайте да ида да ми сложат щото едно че излиза доста по-скъпо а друг е въпроса че има много "пишман"майстори дето ти изрежат кабелите и после намотата с изолирбанд без да запоят и има да се чудиш защо ти прави мизерий алармата !Искам да си направя и монтирам всичко сам за да знам как съм си го направил и къде та търся проблема ако нещо се прецака ! айде сега помагайте
А къде в Пловдив да си купя евтина аларма освен от Руския пазар
LANCIA KAPPA 2.4 TDS 1996g.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар