моята е до акумулатора чат пат ми бяга и на мен централното и като разместя буксата се оправятвоята също трябва да е там освен ако не е друга-смененасложена е в кръгла кутиика заедно със говорителя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми евтина аларма или централно.
Collapse
X
-
stefaka222 написа:моята е до акумулатора чат пат ми бяга и на мен централното и като разместя буксата се оправя
Коментар
-
ми цялата аларма е заедно с говорителя а за сервизен бутон не знам трябва да е до бушончетата до волана там има едно с ключ за спиране и пускане аз нямам на мен са я направили с букса която ми прави проблемиа за програмирането имаше нещо че трябвало да се насочи дистанционното на 40 см. от плафона нат вътр. огледало задържа се няколко ссекунди и почва да мига диода ама аз не съм на мнение че може да станеа другото е че има период на програмиране които е няколко месеца които е минал вече но това съм го чел може и да не е вярно съвсем.иначе алармата я разглобих и няма никъде бутон има само едно жълто като болче пластмасово до буксата дето се върти то маи е за силата на звука и аз искам да я разгадая тая мистериозна аларма ама не знам как ще станеКУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!
Коментар
-
ето тук има http://www.magnumbg.com/autoalarm2.htmВСЯКА ПРАВА ДРАГ,ВСЕКИ ЗАВОЙ ДРИФТ...
(FiAT Coupe TuRb0 & BmW ///M5)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар